fredag 18 maj 2007

En helg i Stockholm!!





Jaha. Då var det dags för en hel helg i Stockholm. Vi träffade pappas kusin och hans familj där.
Började med att gå lite på stan för att sedan stanna på ett "fik" så dom vuxna kunde ta nå´t att dricka. Dom var visst törstiga. Jag fick mest sitta i vagnen och tyckte väl att det var sissådär!!




På lördagen åkte mamma, pappa Gustav och jag ut till skansen. Det var jättekul. Vi åkte en liten båt till Djurgården och så gick vi in på Skansen. Vi hann att se en massa djur innan det började regna. Vi fick se en jättestor björn som kom jättenära. Sen såg vi vargar, älgar, hästar, lodjur och en del annat. Men tyvärr började det regna så vi fick åka tillbaka in till stan igen. Fast jag märkte faktiskt inte så mycket av regnet. Somnade go

tt i vagnen och sov i nästan 2 timmar. Skönt!!


På lördagskvällen gick vi ut på restaurang. Skulle visst äta tapas. På bilden ser ni snygga kepsen som Gustav fick av familjen Johangården. Jag fick förresten ett jättefint halsband. Tack tack!!





På restaurangen var borden så höga att jag inte kunde sitta i en vanlig barnstol. Men dom hade en sån där resematstol som dom satt fast på bordet. Riktigt spännande att sitta så högt faktiskt. Brorsan trivdes. Tror han tyckte det var lite häftigt att sitta där på restaurangen men sysslingen "Doffe".




Innan vi gick hem för att sova gick vi in på Hard Rock Cafe´. Och där var det ju riktigt roligt. Massor av yta att springa på och trappor att klättra i. Malin hjälpte till att passa mig och brorsan lite så mamma fick sitta åtminstone några minuter i sträck. Hi hi hi.

torsdag 17 maj 2007


Här sitter jag och läser någon tidning som brorsan fick på posten. Spännande.

onsdag 16 maj 2007

Förtält.


Idag provade ma

mma o pappa att sätta upp förtältet till vagnen. Visst är det fint.

tisdag 15 maj 2007

Tisdag!

Kolla in vilken härlig sommarbild. Mamma satte mig mitt i blommorna. Men visst är det fint.


Det är bra kul att gunga. Det tycker

både brorsan och jag. Hi hi hi hi!!!