onsdag 9 februari 2011

Vacker morgon!!


Kolla in så fint väder vi har nu på morgonen. Jag har precis varit o lämnat barnen på skola och dagis och ska käka lite frukost nu! Det är lockande att ta en lååång promenad, men jag väljer nog hellre att krypa ner i sängen igen. Får hoppas att jag vaknar skapligt så jag hinner med en promenad innan jag ska hämta barnen. Och, framförallt, att det är lika fint väder då!
Jag har tre nätters jobb framför mig nu så in i dimman.... ;)
Ha en underbar dag mina vänner.
K R A M
Ha en bra dag mina vänner.

tisdag 8 februari 2011

Bakning på schemat!

Idag, äntligen, har Gustav varit i skolan. Tror han tyckte det var riktigt skönt och framför allt roligt att vara tillbaka! Och jag tror grabbarna hade saknat honom!!

Så när vi kom hem från skolan kom Gustav på att han fick en bakbok i julklapp. Och den var vi såklart tvugna att prova. Sockerkaka fick det bli! Den står just nu i ugnen. Han var jätteduktig och gjorde nästan allt själv!












Lägger in en bild från igår oxå när syskonen myste i Gustavs säng och tittade på nåt program på min telefon!!!Visst ser det mysigt ut........ det syns ju inte att typ 20 sek senare rök dom ihop o Maja kastades kvickt ur sängen..!!

måndag 7 februari 2011

Sjukstuga fortfarande!!

Här hemma har vi fortfarande hängiga barn! Gustav är inte pigg ännu! Trodde han var frisk, för han var pigg och feberfri i fredags och lördags men kroknade i söndags igen. Så han fick vara hemma från skolan idag oxå! Maja är oxå lite hängig, dock ingen feber men hostig och snorig. Nyser typ 100 ggr om dagen och då är det bara att springa med papper. Jag fattar inte hur mycket snor det kan finnas i en sån lite kropp!!!...
Så idag blir det väl mycket spel, film och mys!! Skönt faktiskt! Vi har redan hunnit med ett par omgångar av "Världens Djur". Ett spel jag varmt kan rekommendera till småbarnsföräldrar! Roligt, enkelt och lärorikt spel!





Såg ni förresten Melodifestivalen i lördags? Vad tyckte ni? Jag gillade Danny skarp. Så nära en fullpott!! Vi hade jättetrevligt. Var ju hos sis och vi åt världens godaste thaimat och drack gott vin! Höööög mysfaktor!!
Kram o Pöss