torsdag 5 maj 2011

Tänk att lilla Majsan fyller 5 år idag!! Sanslöst vad tiden går fort!! Minns som igår när min lilla bäbistjej kom. Tjock, rund o knallröd men ändå världens finaste!! Vi började med sång och frukost på sängen. Men det tog säkert en kvart innan hon ens ville titta åt oss eller paketen!! Så mycket får man för man gör sig till =)



Kramar o pussar och blev det och en massa lycka för alla paket!! Tror nästan att CD-skivan "Hits for Kidz" var en av de bästa!! Den har gått varm idag kan jag lova. Tur att jag gillar den musiken oxå...hi hi hi!!!
Sen var vi ju tvugna att gå ut o prova såpbubblorna hon fick av Gustav! Oj oj oj, vad många och stora bubblor det blev!!


Ikväll väntas tacos, beställt av Maja, och sen filmkväll. Vi ska se Trassel!!Ha en bra dag allihopa! Nu ska jag ta hand om en gråtande kille som är helt förtvivlad för han inte ringde till sin kompis direkt när han kom hem från skolan, utan väntade tills nu. Och nu är det såklart inget svar!! Livet har fullkomligt rasat samman kan jag säga!!



KRAM