torsdag 13 januari 2011

Duktig flicka!!

Jag klappar mig själv på axeln ikväll. Har nämligen kört dubbla pass på gymet ikväll. Och det är några år sedan man orkade med det!! Känns toppenbra! Först var det Afrodans och sedan ett Step-pass!! Jag känner mig i.o.f.s ganska mör i kroppen nu. Men jag klarade det!
Och när jag kom hem fick det bli en smoothie och ett kokt ägg! Mums. Man blir lite hungrig av träning!
Det är förresten andra gången idag jag gör en smoothie! Det är ju supergott ju! =)

Jaha! Och imorgon är det fredag. Helgmys för många, jobb för mig! Men jag jobbar bara fredag och lördag natt! Inte söndag och det känns mycket lättare på något vis! Två nätter bara swishar förbi!!

Imorgon är det "Leksaksdag" på dagis och Maja har tjatat om det i sen i höstas! Så äntligen! Det innebär att alla barn får ta med sig en leksak hemifrån. Och Maja ska visst ta med sin katt Sally! För hon har visst bestämt med sin kompis att dom ska ta med sig sina djur. Kompisen har visst hunden i samma serie. Kul kul!!
Och för Gustav blir det "Pyjamasparty"! Så han ska åka till skolan i pyjamas! Hi hi! Mysigt!!

Nu ska jag gå o lägga mig!! God Natt och en stor K R A M

onsdag 12 januari 2011

Majas tur!

Jaha! Äntligen då efter nästan 14 timmars sömn kunde Maja få ägna sig åt att spela! Hon somnade ju, som jag skrev i förra inlägget, redan klockan sex igår. Och hon sov till klockan halv 8. Med undantag för en timme som hon var vaken mellan 5-6.



Men efter frukost var det dags att sätta igång och spela! Och herre min je vad snabbt dom lär sig!! Nu sitter hon o knappar o pekar med pennan o pillar för fullt! Otroligt vad lättlärda de är!!
Och idag när man vaknade fick man äntligen se att det snöar. Har nog kommit mellan 5-10 cm. Härligt. Nu är det vitt o fint igen! Det gillar vi =)


tisdag 11 januari 2011

ÄNTLIGEN!!!







Så idag, äntligen, fick barnen sina Nintendo DS Lite. Som de har väntat!! Sen julafton.... Låååång väntan för små barn!! Men lyckliga blev de idag!! Tyvärr började ju Maja lägga sig i vad Gustav spelade o sa hur han skulle göra, så det slutade med bråk. Så hon gick o lade sig! Så hon har sovit sedan klockan sex..!! Ha ha!! Ja, vad ska man göra när man blir sur!?




Men Gustav han spelade till batteriet tog slut och då blev han lite arg att han inte kunde fortsätta så han fick låna Majas en stund!!
Tack Farmor Titti och Gammelmormor Rut för dessa fina klappar till barnen!!