onsdag 3 november 2010

Lite sånger från trollen!!!

Det blev ingen tripp till Gamla stan idag! Blåste f..n o regnade så vi hade ingen lust. Strax före lunch, när regnet äntligen slutat, tog vi cyklarna upp till macken. Vi köpte skumtomtar och hyrde film. Draktränaren!! Den var riktigt bra. Så det har varit en lugn o skön dag och här bjuder jag på ett par sånger från trollen!! Maja om ABC och Gustav om "Svals o mazurka" och Krakel spektakel!!






tisdag 2 november 2010

Gipset tas bort!

Dessa bilder är oxå från mobilen! Här klipps gipset bort!! Skönt för honom!!

Lite bilder från mobilen!

Lägger in lite bilder som jag tagit med mobilen! Vi var på Flygvapenmuse'et idag! Oj vad fint det blivit! Vi har inte varit där sen dom byggt om!! Det var riktigt läckert! Bilderna är lite suddiga o dåliga men det får gå ändå!!

Både gips o tand borta!!!

Nu har tanden lossnat!! Stefan, Gustav, Maja och farmor Titti var på restaurang och käkade lunch i lördags och tanden lossnade när han åt nuggets!!! Sen la han tanden i ett glas vatten och gissa vad som hände??!! =) Ja, ni har nog gissat rätt. Tandfen hade varit där och förvandlat tanden till en tia!! Häftigt va?!! Tog några bilder på gluggen men Gustav var måttligt road. Men han gapade så snällt!!


Och idag var vi på sjukan och tog bort gipset. Gustav tyckte det kändes jättekonstigt när gipset togs av!! Men han vande sig ganska fort! Jag måste få säga att jag är mäkta stolt och imponerad av Gustav!! Han har inte gnällt EN ENDA gång under dessa 4 veckor. Visst är väl det bra!! Han är ingen som gnäller. Lilleman!! Duktiga du!!
Det syns hur väldigt gärna han vill vara med på kort!! Hi hi!! Men här ser ni iallafall att gipset är borta!! Skönt som tusan!! Det blev en lång och skön dusch för honom ikväll. Gnugga bort skiten som var under gipset.












Och här den andra lilla donnan!!!Här har hon gjort sig fin för kalas!! Var på 5-års kalas hos sin kompis Emma i söndags! Och hon hade så kul så!!












Visst är hon fin skruttan!!
Annars är det lugnt o skönt denna vecka!! Det är ju höstlov och både Stefan o jag har tagit lite ledigt så barnen får vara lite lediga oxå!! Blir inget frita eller dagis förren fredag!! Härligt, härligt.
Funderar på att åka in till Gamla Linköping en sväng imorgon. Det är visst någon slags tipspromenad för barn!! Och så blir det väl en tur till Chokladboden!! Hoppas det finns skumtomtar!! Gilla, gilla!!
Får se om jag tar med kameran imorgon eller om jag bara tar lite bilder med mobilen.
PÖSS på er!!!