måndag 24 januari 2011

"Slalom baby, slalom"!


Halloj på er!
Vi var ju i Grönklitt i helgen och hade det helt fantastiskt roligt.
Jag har massor fina bilder men börjar med att lägga in lite bilder från dagen då barnen, för första gången i sitt liv, åkte slalom. Maja höll på att vela fram o tillbaka flera gånger innan hon beslutade sig för att ändå prova. När hon fick höra att hennes "fina Ante" inte skulle åka om inte hon gjorde det bestämde hon sig för att åka! Gustav däremot har varit laddad i flera veckor inför detta!! Och jag säger bara "Oh my good", som Gustav brukar säga, så duktiga de var!!













Gustav var så tuff! Han åkte lift som om han aldrig gjort annat! Jag som själv fortfarande tycker det är lite otäckt med liften var mäkta imponerad kan jag säga!! Men det där med kösystem förstod han inte riktigt... Han bara gled förbi o tog en lift och åkte upp!! Hi hi hi! Vilken kille va?!




















Maja var väl något mer försiktig än Gustav men hon var oxå superduktig! Jag kan lova att det blir ett par turer till Tolvmannabacken i Kisa nu! Öva inför vecka 14 i Ramundberget!














Så Tack "Fina Ante" och Favvo Malin för att ni tog er tid att åka lite med dom. Och Tack för att ni tagit hand om dom så som ni gjort denna helg. Ni är fantastiska med barnen. Ni kommer bli superbra föräldrar den dagen ni får egna barn! =)
Jag ska försöka att lägga in lite mer bilder från helgen så småningom. Tålamod!!
Kramis