torsdag 19 juli 2007

Äntligen Röskär.




Ja, då var det äntligen dags att fara till Röskär. Vi fick åka i morfars nya båt. Det gick jättefort. Tillochmed att brorsan var lite rädd.




Det var sååå roligt att kusinerna kom ut o hälsade på. Morfar var ute o la garn och fick massor av abborrar. Det var spännande att

titta på. Dom plaskade där i hinken. Och sen blev det en riktigt god middag på kvällen. Fast jag tror att jag och Gustav redan gått o lagt oss då.



Brorsan tyckte det var skönt att vi hade med en pool för han är lite badkruka och tyckte det var för kallt i havet. Men Calle o Clara var ena riktiga blötdjur. På kvällen hade vi lite picknick och jag fick äta lite choklad. Mumsigt...


Men jag tyckte oxå att det var skönt att bada. Mamma och jag hoppade i från bryggan. Lite läskigt först men sen gick det

bra.

tisdag 17 juli 2007

Kompisbesök.





Idag kom Gustavs bästa kompis förbi en sväng. Så då passade dom på att bada så klart. Och vi har faktiskt haft en riktig sommardag idag oxå. Det var åska i luften sa mamma men det kom aldrig hit. Och det tyckte iallafall Gustav var bra för jag tror han är lite rädd för åskan.

måndag 16 juli 2007

Äntligen sommar...






Åhhh, vad härligt. Äntligen kom sommaren, om så bara för en dag kanske. Pappa och brorsan for till stan och köpte en ny pool. Jättemysigt att plaska i. Vi åkte kana ner i poolen. Gustav åkte så klart inte som man ska göra. Han hittade på sitt eget sätt.

Så härligt att bara kunna vara ute o njuta. Mamma passade på att lapa lite sol oxå. Det har visst hon längtat efter.


Gustav badade visst så mycket att han slocknade när han satt och värmde sig i solen. Jag sov inne istället. Men visst ser det skönt ut....

söndag 15 juli 2007

Ölandssemester!!!







Jaha, då har vi varit en vecka på Öland. Det var jättemysigt. Här är vi på väg och det tog inte så lång tid så somnade både Gustav och jag. Gustav satt och tittade på film nästan hela vägen, när han inte sov förstås.







Äntligen framme. Det blev lunch på "Landkrabban" på campingen när vi kom fram. Hela dagen när vi kom regnade det men dagen efter passade vi på att sola lite brorsans nya brassestol.









Kolla in vad häftigt. Vi hyrde en sån här en timme och det var jättekul. Om ni tittar ordentligt så ser ni att det går riktigt fort när pappa och Tobbe kör.




Här är vi på stranden. Det var jättefint. Men det var bara jag och Gustav som badade. Dom andra tyckte visst att det var kallt. 17 grader är väl OK tycker jag.

Så här skönt sov vi i vagnen. Men första natten var inte mamma så glad på mig. Jag kände för att vara vaken ett par timmar mitt i natten. Men jag var inte ledsen. Inte kul tyckte mamma.



Ännu ett strandkort. Lite soligare denna dag. Men det var ändå ingen mer än jag o brorsan som badade. En kväll fick vi besök. Jappen och Nettan

kom förbi. Nettans föräldrar har stuga på Öland. Vi hade jättetrevligt fast jag fick gå o lägga mig tidigt ändå. Det tar hårt detta campingliv.
Jaha då var veckan slut. Gick alldeles för fort. En trevlig tant kom med leksaker som jag och brorsan fick låna medans mamma o pappa plockade ihop förtältet.
Vad snällt va. Sen bar det av hemåt. Och visst var det allt skönt att komma hem oxå trots allt.