torsdag 3 mars 2011

Söta lockar!!





Lilla bumsan så fin i lockigt hår! Hon hade flätor på förmiddagen och när hon tog ur dom fick hon så fina lockar! Hon tyckte själv att hon såg ut som en prinsessa. Så nu har vi en tjej som sover med huvudet fullt med flätor!! Hi hi!!




Idag har varit en bra dag! Lämnade Gustav på skolan för att sen åka hem och baka knäckebröd. Mumma blev det! När Gustav slutade åkte vi och hälsade på pappa och där var mamma oxå!! Pappa var riktigt pigg idag. Han blir bättre o bättre!! Skönt!


Sen var det bara hem o fixa käk så Gustav o Stefan hann äta innan de skulle iväg på hockey!! Premiär för Gustav och han tyckte det var jätteroligt. Han kom hem o sa att AIK ägde fett...!!! Hmmmm! Undrar varför han håller på AIK och inte LHC!? Kan det ha att göra med hans far?? Ja, ja! Huvudsaken är att han tyckte det var roligt. Det lär bli fler gånger!


Imorgon är det fredag och det är dags för jobbhelg. 30 timmar helgjobb framför mig. Puh! Men det ska nog gå bra! Det lär nog inte bli så mycket bloggande så jag säger här och nu:

onsdag 2 mars 2011

Vårruset 16:e maj!!






Jaha, då är det väl bara att ligga i nu då!! Tror väl i.o.f.s inte att det ska vara några större bekymmer att orka springa 5 km i mitten av maj. Men det är kul att ha något att sträva efter. Lättare att träna om man har ett mål. Och jag som inte är någon direkt "löpare" behöver något sånt här för att verkligen ge mig ut o springa!! Har fixat ett litet träningsschema som jag ska försöka följa så ska ni nog få se på en som springer hela 5!! km.... Ha ha ha!! Men jag tränar ju faktiskt pass på gymet 2-3 dagar i veckan så lite grundkondition har jag ju!! Tror ni jag klarar det??




Jag har jobbat 2 nätter nu och vaknade idag till en fantastisk dag! Är våren på väg?? Efter middagen tog jag en promenad med bästa Sofia!! Skönt som tusan men lite kallt! Klädde mig lite för dåligt!! Imorgon kommer mamma. Jag tänkte att jag o barnen ska åka in till pappa när Gustav slutat skolan. Så det blir fullt hus hos pappi! Mysigt. Sen ska mamma sova kvar här så imorgon får vi väl äta något gott =)






Idag fyller min älskade kompis Tezzan år. GRATTIS till dig idag Tezzan.

Puss på da...!!


söndag 27 februari 2011

Härlig helg på Håskö!!


Jaha, nu har vi återigen haft en härlig helg ut i skärgården! Det är bara så synd att helgen går så fort.
På lördagen gav vi oss iväg för att grilla och vittja!! Barnen tittar på med spänning för att se om G får någon fisk. 1 torsk, 2 simpor och 1 lax blev det denna dag!!

Gustav åkte mest runt med Pontus på skotern men vågade till slut att prova att köra själv oxå. Pappa fick visserligen följa med men det var Gustav som gasade...!! Hi hi hi, jätteduktig!


Som sagt....Inte ofta man ser oss på samma foto!!



Gött med körv och varm glögg!!




Stackars Cornelia blev mosad av ungarna.... Ha ha ha. De har så roligt tillsammans!!












Den här brasan fixade ungarna till. Gick och bröt torr ved och fick till en riktig brasa! Så de grillade korv där medans vi vuxna använde oss av grillen.







Tack fam Andersson för en härlig helg. Vi ses ju snart igen och då blir det en hel vecka!!!
Hoppas alla ni andra därute har haft en underbar helg, för det har vi!
Kram på er!!