fredag 9 november 2007

Håskö





Äntligen skulle vi hälsa på kusinerna på Håskö. Vi träffas alldeles för sällan. Peter hämtade oss i Fyrudden vid 16.30-tiden på fredagen. Mörkt kallt och ett oväder på ingående. Gustav och Pontus var som tokiga i båten. Jag tyckte väl att det var sådär att åka båt. Jeppe o Cornelia var inte hemma när vi kom ut. Dom var visst på disco men pappa o Peter hämtade dom senare på kvällen. Och jag höll mig minsann vaken. Jag o Gustav var vakna ända till 0.30 när vi gick o la oss i timmerstugan som vi lånade.
På morgonen när vi vaknade hade det kommit lite snö och var ganska kallt men det där ovädret dom pratade om kom aldrig. Vi var ute o kikade på "Mimmi & "Maja" som deras kaniner heter. Fina namn.... Och sen kom alla kossor förbi så vi stod o hängde vid staketet ett tag.





Det kändes som mesta delen av lördagen gick åt att elda så vi fick varmt i tunnan och bastun. ändå badade vi inte förren sent på kvällen.



Men ack, vilken tur att vi eldade ordentligt så det blev varmt för, attans vad mysigt det var. Mamma sa att jag var alldeles tokig där i baljan. Jag ville aldrig gå upp. Men allt det roliga har ju ett slut.




Både brorsan o jag somnade gott i soffan hos Peter o Åsa. De andra satt o pratade och hade nog allmänt trevligt.