måndag 19 juli 2010

Gustavs "nya" rum!

Så har då äntligen Gustav fått en ny säng. Satt härom natten och kollade på blocket (världens bästa blocket!!). Hittade en sådan säng som vi tänkt köpa till honom. Nypris för sängen och med dessa madrasser som hörde till är ca 5300:-. Hon hade satt ut den för 4200:- men sänkt den till 3500:-. Jag mailade och bjöd henne 2000:- och det gick hon med på!!!! Bra köp!! Jättefin är den. Som ny. 2 år gammal och tydligen bara använd varannan helg.
Gustav blev jättenöjd och säger nu att han ALLTID ska sova i sin säng....... Får väl se hur det blir med det!! Han trivs ju i vår säng. Gullungen, jag kommer sakna honom. Hi hi!!!






Efterlängtat regn!!

I torsdags kom då äntligen det efterlängtade regnet!! Vi blev alldeles spralliga allihopa och barnen skulle ju absolut ut o bada i polen i regnet!! Såklart. Tyvärr hann de inte riktigt ut i det värsta regnet men lite regnade det när dom badade. Mysigt.
Har ju förresten glömt att skriva att vi fått låna en lite pool som barnen älskar. Det duger gott att svalka sig i när det blir för varmt. Tack Tobbe o Mallan för det!!

















Bryggdans på Håskö!!



















Förra helgen var det ju dags för den numera årliga bryggdansen! DejaVu var där och spelade. Det var sååååååå trevligt. Vi åkte ut redan på fredagen och det blev lite sång o dans redan då. Varmt och skönt var det ju oxå.


Lördagen började vi med frukost inne. För varmt för att sitta ute. Hur ofta har man dom problemen???? Efter frukosten åkte vi, jag barnen Stefan o Kalle, ut med båten för att sola o bada lite. Vi var några som badade iallafall. Där vi var var nog inte vattentempen mer än ca 16-17 grader. Men skönt ändå.




















Efter lunch började vi förbereda lite inför kvällen festligheter.
Det såldes korv o drinkar och jag och en kvinna till gick runt för att ta inträde. De var ju tvugna att få in lite pengar för att kunna betala bandet!!! Alla som betala fick en "stämpel" i form av ett dollartecken gjort av en spritpenna!! Och vet ni vad?? Vissa vägrade att vi skulle rita på dom...??!! Hallå!!!! Vad finns det för fjantar? Då fick vi sätta en liten, liten prick eller så fick vi sätta stämpeln på insidan av handleden. Töntar säger jag bara!!! Själva grejen var ju att vi lätt skulle se vilka som betelet och ej. Men det blev ju att man sprang runt o va på folk som redan betalat för dom hade stämpeln nån helt annanstans!! Ha ha ha, ja, ja. Skit i det nu. Trevligt hade vi iallafall!





Här kommer lite bilder.