fredag 23 november 2007

Helg i Stockholm.







Så äntligen var det dags att träffa fam Johangården igen. Alltid lika roligt. Vi har så mysigt när vi träffas. Och Gustav fick tillbaka sina älskade bilar som han glömde sist vi var i Stockholm. Snacka om lycklig. Och visst ser det mysigt ut när pappa o brorsan sover. Jag själv får ju nöja mig med resesängen. Men lika glad är jag för det. Sover ändå inget bra hos mamma o pappa.










Vi var ju så klart ute på stan och naturligtvis stannade vi på någon häftig bar så dom fick ta en drickapaus. Gustav han tyckte det var tråkigt efter ett tag så han satte sig o sov i sin vagn. Men jag höll igång.




























Här är hela gänget.





onsdag 21 november 2007

På besök i Kisa.




Idag hälsade vi på familjen Johansson i Kisa. Hugo har ju fått en liten lillasyster. Emma heter hon och kolla in så söt. Mamma trodde hon skulle storkna så fin var hon. Tillochmed så jag blev lite avundsjuk när mamma konkade så mycket på Emma.

Och kolla för den delen in Gustav och Hugo. Dom är lika gamla. Kolla längden. Ha ha ha. Min brorsa är en liten skitunge....

tisdag 20 november 2007

Majas kompis "Zimpan"



Var hemma hos Mallan o Tobbe i deras nya hus. Det var jättefint. Och jag tycker ju att det är såååå mysigt med deras katter. Här sitter jag o myser med Zimpan.