lördag 18 september 2010

Kom på en grej!!!

Var ju verkligen dålig på att blogga i somras. Och la inte in en enda bild på Gustav när han fyllde år. La ju in lite gamla bilder på Maja när hon fyllde och nu måste jag såklart lägga in några på Gustav oxå. Så då säger jag väl Grattis (nästan 2 månader sent) till Gustav då!!!! Min älskade, underbara, kloka kille som fyllde 6 år den 29:e juli!



























Oj, oj oj!! Liten kille har blivit stor!!!!
(jag vet att det är 2 likadana bilder, men jag får ju för f..n inte bort den. Jag blir sååååååå förbannad när det inte går som jag vill, ni får ha överseende med de bilderna. Grrrrrrr!!!)

torsdag 16 september 2010

Gulliga ni!!!

WOW!!!!

Åååååååhhhh, vad roligt. Vad himla glad jag blir. Brorsan, syrran , mammi!! Vad fina kommentarer ni lämnat. Och massor av dem oxå!! Kul, kul!!! Klart man vill blogga då. Sitter just nu på jobbet och jobbar min andra natt av tre. Imorgon är det fredag och då känns det surt att jobba!! Men, men! Sånt är livet!!

Ska se om jag inte kan skrapa fram någon bild som jag har här på jobbet. För det finns ju inget tråkigare än bloggar utan bilder. Eller hur?!
Kolla in vilken gammal bild jag hittade. Jag och lilla Rocky!! Tror det är från den dagen vi hämtade honom. Lilla plutten. Undrar om han lever??? (hur ser jag ut då??...Hi hi)

Hittade lite......

.......fler fina bilder från i somras!!! Herregud!!! Tänk om man kunde ta o framkalla lite bilder oxå! Det blir ju mest att de bara ligger i datorn. Syndigt.

Kul förresten att du Anita skrev en liten kommentar. Vad glad jag blir. Det är ju liksom lite roligare om man vet vad det är för några där ute som tittar in här!!
Alla dessa bilder är från en av gångerna vi var på Håskö i sommar!! Denna vackra ö. Och ni ser hur mycket båtar det var till Bryggfesten i början av juli!! Och ni....... kolla in förtöjningen på båten. Den gillar jag skarpt!! He he he!!




















tisdag 14 september 2010

Jaha ja!! Då var jag igång igen!! Hi hi!! Det är alltid kul när man kommer igång! Fick ju faktiskt en kommentar av min kära bror!! Ha ha. Inte illa!! Det är värt att blogga för. Tack brolla!!!
Här kommer lite fler bilder från sommaren. Vi hade besök av våra vänner från Mantorp när vi var på Röskär. Mycket trevligt!!




















Så här fin var Gustav på väg till sin första dag i skolan!! Gulleplutten!! Lilla killen som blivit stor! Visst är han fin?!

måndag 13 september 2010

Ska jag eller.....




......ska jag inte?? Nu är det ett tag sen jag bloggade. Ska jag eller ska jag inte fortsätta?? Grejen är ju den att det är som är roligt med att blogga är ju responsen. Vilket har varit väldigt dåligt på min blogg. (med undantag för dig mamma) Har ju en besöksräknare så man ser ju hur många som är inne varje dag!! Som t.ex 7 st bara idag. Trots att jag inte bloggat sen mitten av juli. Så det var väl ännu fler när jag bloggade men ack så få som lämnade kommentarer!! Synd! :(
Men nu tror jag att jag ska lägga upp lite bilder så får vi se hur det går. Så här kommer blandade bilder från sommaren 2010!!