torsdag 16 december 2010

Maja har fått glasögon.....

.....eller?? Nja. Hon älskar att låna Stefan glasögon och hon tycker hon är så fin så i dom. Och håll med om att hon passar i dom.


Jag lägger in en gullig film när hon sjunger en sång oxå!!

Ledig dag!

Idag är jag ledig och då är ju Majis oxå ledig! Så efter lite skottning, städ o plock satte vi på en film och tände en brasa!! Myyyys!! Älskar dessa lediga dagar!!

onsdag 15 december 2010

Lucia på dagis!

I måndags var det luciafirande på Majas dagis! Ååååhhhhh, vad gulligt det var. Dom var ute så de flesta såg ju ut som stoppade korvar! Men ack så söta! De var jätteduktiga och sjöng så många fina sånger så!!














Här är Maja och hennes kompis. Det är små busungar det där. Jag har väl inte berättat att Maja fastnade i en stol på dagis härom veckan!? Fastnade med huvudet så dom fick såga loss henne!!!!.... Ha ha ha ha!! Typiskt Maja på nåt vis, och hennes kära kompis här på bilden har visst gjort likadant!! Hi hi!

Glöggfesten!

I helgen hade vi ju våran årliga glöggfest! Vi hade mycket trevligt och vi åt o drack gott. Vi var 9 vuxna och 7 barn. Lite lagom. Och barnen röjde järnet kan jag säga! Dom hade såååå skoj!




















Dom satt faktiskt still någon kort stund för att mot slutet av kvällen slockna som slagna hjältar!! Gullisar!!
Korten på de vuxna törs jag inte lägga ut. För en kamera
kan ju vara såååå rolig när man druckit lite för mycket glögg =)

tisdag 14 december 2010

Kolla in Gulletussan!!

Skickat från min iPhone

Förlåååååååt......

.......för att jag inte bloggar!! Jag fattar inte att det ska vara så svårt vissa perioder att få till bloggandet!!!
Jag har ju egentligen massor att skriva om, men kommer aldrig till skott!!! Attans!!!
Men jag ska, jag lovar! Och jag ska lägga upp bilder oxå. Jag LOVAR!!!
Roligt förresten med tomten som Maja fått iväg från min telefon. Eller jag hjälpte henne väl litegrann, men jag trodde aldrig att vi skickade det! He he he!!!
Jo!! Jag ska lägga in en bild från mobilen på Majas sköna sovstil igårkväll. Hon lyssnade på en saga om Nemo på sin CD-spelare!! Gulletussan!!!

Pöss på er allihopa!!