fredag 26 november 2010


2000-talets småbarn!!!


Pepparkaksbak!!!









...och det smakade gott oxå!!!

































Och så här ser det alltså ut här hemma nu. Det har t.o.m kommit mera. Detta kort tog jag i onsdags, och sen dess har det nog kommit en decimeter till.
Mysigt va!!!

























Just nu sitter jag o titta på Take that på Skavlan!! Slurp....!!?? Oj då... Så kanske man inte får säga..!! Hi hi!!
Ha en mysig kväll och helg allihopa!!
Kram

Oj oj oj!!

Sorry att jag varit dålig på att blogga!!! Vart tar tiden vägen?? Ena dagen är det måndag och nu helt plötsligt är det fredag!! Vad har hänt denna vecka då!!? Vintern, med snö och kyla, kom! Härligt tycker jag! Gustav har varit på brottning igen. Och när jag frågade honom om det var lika roligt denna gång svarade han: -Nej mamma!!! Det var ÄNNU roligare!! Hi hi! Härligt! Go Gustav!!
Jag har hunnit med att träna några pass, bl.a Afrodans igår. Och det är sååååååå kul!! Jag är verkligen helt frälst. Att le sig igenom ett timmes långt pass, och svetten rinner, är verkligen underbart!! Så det får bli ett Afropass på söndag oxå!!
I tisdags var det studiedag på skola och dagis, så barnen var hemma. Då passade vi på att baka pepparkakor och mandelskorpor. Måste ju börja förbereda till vår Glöggkväll som vi ska ha om några veckor!!
Och så har jag skottat, skottat och skottat!! Åh, vad det är härligt. Jag ser det som lite träning för kroppen. Och så blir det så fint med alla gångar man skottar fram i snön. Ordning och reda!!
Jag ska lägga in lite bilder nu i helgen. Jag lovar!!!... =)

Ikväll blir det Fredagsmys. Vi ska äta hemgjorda revbensspjäll, egengjord coleslaw och klyftpotatis! Och så kanske ett glas rött till det..!! Så blir det Idol förstås!!

Härliga, underbara fredag!!

K R A M på er allihopa.
Här kommer en bild från när vi var i Ramundberget för snart två år sedan!! Kolla in så mycket snö det är. Mysigt! Vi ska dit igen vecka 14. LÄNGTAR!!!!