torsdag 7 april 2011

Storstädning!


Idag har jag hållit på heeeela dagen med att städa!! Skönt när det är klart. Inget går väl upp mot ett nystädat, glänsande hem!!! =)

Det som tog mest tid var Gustavs rum. Vi var tvugna att ta hand om och sortera allt lego. Och så möblerade vi om lite! Åååhhh, vad fint det är nu!



Och förresten.... Vi fick biljetter till konserten. Bra va!!


KRAM


Ziperall.


Är sugen på att beställa en onepiece från Ziperall! Måste vara uuuurskönt att ha när man myser vid TV:n, sitter ute en ljummen sommarkväll, spelar spel med barnen och ja, bla bla bla!!

Visst ser de härliga ut!?







Jag ska inte jobba inatt. Gustav var så himla hängig igårkväll så jag tog det säkra före det osäkra! Har varit o lämnat Maja på dagis. Hon blir så himla rastlös av att vara hemma o inte göra någonting, så hon har roligare på dagis!


Idag ska det bokas biljetter till Peter o Matildas konsert i S:t Anna i slutet av juli! Ska bli så himla mysigt. Var förra året med syrran, mamma o pappa. Käkade middag på Mons pensionat. Såååååååå trevligt ställe och så himla god mat! Så klockan 10 är det dags. Hoppas vi får biljetter. Förra året sålde de visst 1000 biljetter de 4 första minuterna!!! Till en konsert i en kyrka. Visst är det häftigt!


Nu står det storstädning på schemat!!


Tjollahopp!!

onsdag 6 april 2011

VAB

Idag fick det bli att ta VAB för Gustav! Han har hostat hela natten, så det har inte blivit mycket sömn för varken honom eller mig. Själv säger han att han varit vaken sen ungefär tolv trodde han... =) Tyckte inte att han var så påverkad för övrigt men fel hade jag. Vi gick ut en sväng, bort till en lekpark. Och väl där satte sig Gustav på en bänk o var helt slut. Så det var bara att gå hem igen. Nu klagar han på halsont o huvudvärk oxå! Plutten!! Så jag ringde jobbet o sa att jag inte kan jobba imorgon heller.

Hade tänkt att ge mig ut o springa lite på förmiddagen.....men jag kommer ju för f..n aldrig till skott. Det är inte lika roligt att springa som att gå på pass, och då är det lätt att hitta ursäkter!!! Dessutom blir jag så jävla trött på vågen. Hur mycket jag än tränar o tänker mig för vad jag äter så händer det inget. Nada!!! Skit oxå. Vad göra?? Och det är ju inte så att det bara ett par kilon jag vill gå ner utan det handlar ju om nästan 15 kilo!!! Ja ja!! Bara att kämpa. Ska nog försöka ge mig på lite mer träning där jag förbränner mer, inte bygger muskler!

Surfade omkring lite på alla webshopar och hittade en uppsjö av "Jumpsuits". Tydligen populärt. Men frågan är om det är så himla snyggt när man inte är trådsmal. Så smal som alla modeller är som har dem på sig. På mig kanske det bara kommer att se roligt ut. Förmodligen =)


KRAM till er allihopa!!

söndag 3 april 2011

Har ju jobbat fredag och lördag natt men är ledig inatt! Känns skönt att inte jobba tre nätter på helgen! I fredags var jag i Motala på Ortopedmottagningen med mina fötter, hallux valgus! Han skrev en remiss till Ortopedteknik i Linköping så ska jag få inlägg till skorna. Så börjar vi där och ser om det räcker, så man kanske slipper operation. Känns bra! När jag var klar där passade jag på att shoppa lite i Gallerian i Motala. Skulle kolla efter jacka till mig själv men det slutade som vanligt att jag bara handlade kläder till barnen. Fick massor kläder för lite pengar! Bl.a köpte jag denna underbara Jumpsuit till Maja på Lindex. En sån skulle jag oxå vilja ha! Tror ni det finns till vuxna? =) Nu ska jag se det sista på Big Brother sen blir det sängen. GoNatt allihopa. KRAM