tisdag 29 juli 2008

Gustavs 4-års dag.


Idag fyller min älskade storebror 4 år. Mamma,pappa och jag väckte honom med sång, paket och fika på sängen. Han fick många fína paket. På eftermiddagen kom mormor, morfar, Tette, Calle och Clara hit för att fira honom. Han fick ännu mer presenter. Han hälsar förresten till alla och Tackar för alla fina presenter.
Mamma gjorde en kladdkaka som tårta för det älskar Gustav. Mumsigt!!!
































måndag 28 juli 2008

Gränna/Visingsö

En dag åkte vi med min bästis Filippa och hennes storebror Hampus, som är Gustavs bästa kompis, till Gränna och Visingsö.Deras mamma och pappa var med oxå förstås. Vi hade sååå kul. Vi började med en glass och den var det lek i leklandet. Jag hade bestämt mig för att jag skulle rida på en häst, men vågade inte när vi väl kom fram. Men Hampus vågade minsann. Han är modig han.
Vi åt jättegoda pannkakor på en restaurang och sen åkte vi nåt som heter "Remmalag". En häst som drar omkring på en vagn som vi satt på. Det vas mysigt. Fast jag blev trött på vägen hem och mamma hade fullt sjå att hålla mig vaken. Vi avslutade dagen med att bada i Vättern. Och det var skönt för termometern visade 30 grader i luften denna dag. Puh!!!