måndag 31 december 2007

Nyårsafton!!




Idag tog vi oss ett nyårsbad. Det är så himla mysigt. Och jag tror att mamma o pappa drömmer om spabad om nätterna. Men dat var lite kallt i luften så jag fick ha mössa på mig. Ett tag iallafall. Jag kunde inte riktigt hålla mig över vattnet hela tiden.







Vi hade en riktigt mysig nyårsafton. Även om jag somnade innan den goda middagen och alla fyrverkerier. (fast fyrverkerier är så läskigt ändå så det gjorde inget att jag missade det)


Men mamma o pappa tjatade om att dom fick så god middag. Sjötunga med krämig risotto med sparris o räkor och saffransås till det. Låter läckert.!!



Om ni undrar vad detta är så är dat Oskar som "flörtar". Ha ha ha ha!!!









Det var visst mycket fyrverkerier. Mamma o pappa säger att dom aldrig sett så mycket i hela sitt liv. Men jag sov. Hela tiden. Vaknade till på natten och var med uppe en stund. Men med lite välling somnade jag om igen. Det var fler som blev trötta framåt natten....



söndag 30 december 2007












Idag tog vi en skön promenad. Vi stannade till i en lekpark så vi fick springa av oss lite. Alla behövde visst det. T.o.m Henrik var uppe o klättrade i nåt nät. Ha ha ha.



Sen blev det en skön avslutning på kvällen. Jag o Oskar kollade Bollibompa och de andra grabbarna tog ett bad i spa´t.