torsdag 14 april 2011

Är det verkligen lagligt....

.........att vara så söt som min lilla Maja är??.. Herrgud! Hon kan hon. Hon blir farlig när hon kommer i tonåren! =) Idag hade Gustav kompisar här och som vanligt blir det mycket hoppande på studsmattan. Och idag resulterade det i en ordentlig krock med en rejäl fläskläpp som följd!! Oj oj oj.... Vad det kan blöda ur en mun! Gustav blev nog väldigt rädd oxå. Inte undra på det när det rinner massor blod ur munnen!
Idag har ju jag haft en härligt ledig dag! Maja och jag passade på att inhandla blommor till utekrukorna! Det blev riktigt fint om jag får säga det själv? =)


Nu blir det matlagning. Idag står det stuvade makaroner och falukorv på matsedeln. Sen blir det dubbelpass på gymet. Först Zumba sen Box på det. Härligt!


Kram o pöss

onsdag 13 april 2011

Ett paket på posten!

Idag kom det ett efterlängtat paket med posten! Och vad var det i det då?? =) Jo boken "I stället för dig", uppföljaren till "Vecka 36", skriven av Sofie Sarenbrant. Har ni inte läst "Vecka 36".....GÖR DET!! Och nu ser jag fram emot att få läsa denna spännande uppföljare! Den finns att köpa på bl.a CDON för endast 149:- plus frakt! Jag får återkomma med hur boken var. Ska nog lägga mig tidigt ikväll ;) Kram på er allihopa!!

Dagen då våren kom!!

I måndags kom den på riktigt! Våren alltså! Nästan så det t.o.m var sommar! Vi hade 17 grader och strålande sol. Så det blev räffsning av gräsmattan och efter det grillat!! Härligt!


















Och äntligen, tyckte barnen, åkte studsmattan fram! Den där "braiga" barnvakten ni vet =) Härligt, härligt!!