lördag 5 juni 2010

Nu är vi en av ALLA......



......dom som har en blå ring i trädgården!!!

Barnen är överlyckliga och vi oxå. Världens bästa barnvakt!! I dessa soliga sommardagar är det bara att ta fram en solstol, en bra tidning och sätta sig. Mmmm. Underbart!!!














Premiärbad i vattenspridaren.

I onsdags blev det ett litet premiärbad i vattenspridaren. Det har ju kommit en otrolig sommarvärme. Såååå underbart!! Och barnen älskar det. Det var ju inte så länge sedan som det var nästan en meter snö och man längtade efter den tiden när man bara skulle kunna gå ut i t-shirt och "foppisar". Nu är vi här helt plötsligt. Hur fort går tiden egentligen! Snart är det midsommar och sen är det semester och sen är sommaren slut. Rätt som det är så är det julafton igen!! Ha ha. Nej då. Riktigt så illa är det väl inte. Men herregud så fort tiden går.











Maja som precis lärt sig cykla utan stödhjul tycker numera inte att det är så roligt att cykla på sin egen "lilla" cykel. Nej, nej!! Nu ska det cyklas på Gustavs. Hon är superduktig, men det är nog tur hon inte har en större cykel. Det går ju trots allt inte att köra så fort med den lilla cykeln. Och som sagt... det är tur. För Maja är inte det minsta rädd så det dröjer väl inte innan det händer en olycka. Hon är lite väääl tuff ibland!! Min lilla "Snäppa"!!!!




söndag 30 maj 2010

Maja kan cykla!!!!!!!!


Jag kom hem från SPA-resan på måndag-eftermiddagen och hängde med Gustav till fotbollen. När vi kom hem därifrån ville Maja prova Gustavs cykel, men jag föreslog att vi skulle ta av stödhjulen på hennes cykel istället. JAAAA!!! tjöt hon. Vi hade inte så höga förväntningar men vi provade. Så medans jag lagade spagge o köttfärssås lärde sig Maja att cykla!! Och som ni vet tar det inte lång tid att laga spagetti o köttfärssås!! Så det gick undan för henne. Stefan höll i henne några gånger innan hon cyklade iväg själv. Så nu cyklar Maja utan stödhjul!!! Vilken duktig kicka va!!



Hon som gnällde att hon var trött i benen innan vi kom bort till kurvan kunde nu helt plötsligt cykla 1,5 timme utan att gnälla!! Hi hi!!

SPA


Jag kan inte säga så mycket mer än att vi hade en helt underbart fantastisk vecka i Estland. Kan varmt rekommendera denna resa till alla jag känner!!
Bilderna talar för sig själva!!!