måndag 6 juni 2011

Utflykt till Omberg


Idag när det var så varmt o fint tog vi en tur till Omberg! Fantastiskt vackert, men svårt att hitta "pärlorna" när man aldrig varit där förut. Får nog höra mig för med någon som varit där förut.
Men vi hittade iallfall ett fint ställe att ha lite picknick på. Vilken utsikt. Fick några fina kort. Ni ser ju vem som är modellen i denna familj! Hi hi! Söta, fina Maja!!


Efter Omberg åkte vi och åt glass i Vadstena och på vägen hem stannade vi
på Vätterviksbadet så barnen skulle få "känna" på vattnet!! Men det var visst så skönt att det blev ordentligt bad!! Ååååhhhh, vad härligt. Vilka sommardagar vi har. Helt otroligt. Man blir lycklig i kroppen.





Idag åkte min bästa vän Tezzan hem. Hon har varit här hela helgen. Vi har haft det så härligt så! Solat, badat, hoppat, shoppat, fikat, ätit, druckit och bara haft det gott.

Tack för denna helg gumman. Nu får det inte gå så långt till nästa gång =)

"6-årsyra"

Förra veckan var vi på 6:årsyra i Mjölby! Tydligen en tradition här i kommunen. Alla Mjölby kommuns 6-åringar har under året övat in lite sånger och sammanstrålar till slut i en konsert i Mjölby! Det var jättemysigt. Gustav var helvild, han tyckte det var såååå roligt.
Mamma och pappa kom hit och hade Clara med sig. Det tyckte Gustav var skoj. Och vi andra med såklart!!!
Vi gick ut o käkade efteråt. En mycket trevlig dag =)





Filmade en liten snutt som ni får kolla på.

Kram till er alla!!