fredag 22 oktober 2010

Mamma.......


.......gissade rätt, som vanligt!! Du är en hejare på att gissa mamma!!!
Jo då! Vid middagsbordet igår upptäckte vi det. Han tog så lång tid på sig att äta upp sin knäcke, vilket det aldrig brukar göra. Då sa han att han hade ont i tanden, och jag frågade direkt om det var en lös tand!!! Gustav blev lite förskräckt o sa Nej!!!! Men när jag fick känna lite så visade det sig att det ändå var så!! Hi hi!! Då blev han lite stolt tror jag!!
På kvällen när Maja o Gustav låg i sängen hörde jag att han berättade för henne att det var inte så farligt med en lös tand. Det kändes inte så konstigt!! Gulleplutt!!!
Jaha!! Så nu är det fredag och Stefan flängde iväg på cykeln till en kompis en sväng o jag ska väl styra med maten!! Kanske blanda mig en god fredagsdrink!!! Eller vad säger ni!?
Imorgon är vi bortbjudna till Söderköping. Det är bestämt sedan flera månader tillbaka, annars får man aldrig ihop det. Vi ska till min gamla klasskompis Louise o hennes familj!! Det ska bli sååååååå kul!!!
Ha nu en bra helg allihopa.
K R A M & P Ö S S

torsdag 21 oktober 2010

Stora killen!!

Hej o hå!!!
Så äntligen har det hänt!! Det som vi väntat på så länge!! Kanske mest jag som väntat! nja, Gustav oxå tror jag! Vi upptäckte det ikväll!! Hi hi!! Kul!!
Vad tror ni att det är??
Jag sitter på tåget på väg till jobbet, så jag får skriva mera imorgon när jag vaknat!!
Ha en bra natt allihopa! det ska jag ha!

Kram kram!!

Skickat från min iPhone

tisdag 19 oktober 2010

Några festliga badbilder!!







"Festliga"!! Det är väl bara gamla som säger...?? Ja, då är väl jag gammal!! He he! Gustav tog iallafall ett välbehövligt bad idag. Blir skönt när han blir av med gipset sen. Vi har fått tid den 2:e november för borttagning av det!! Härligt.

Lite rolig dans!!

Var tvungen att filma barnen när de dansade idag! Framförallt Gustav. Kolla in stilen han har. Störtskön!! Tyvärr måste jag hållt för miken lite så man hör inte sången hela tiden. Men det är Hippare Hoppare som rullar!!

Maja kör järnet!!

Lägger upp denna oxå. Här är det väl Maja som ger järnet!! (och Gustav släpper en fis!!!)