fredag 24 september 2010

Ladies Night!


Ikväll är det tjejernas kväll! Ladies Night!!!! Så nu bär det av in mot stan för en heldag med sis!!
Ååååååååhhhhhhhh, vad kul det ska bli!!
Kram på er allihopa där ute. Ha en underbar fredagskväll. För det tänker jag ha!!!

torsdag 23 september 2010

Sjukling!!


Idag är Maja lite hängig. Hon somnade strax efter fem igårkväll och sov till 07 imorse. Förutom att hon vaknade ett par gånger inatt. Hon kräktes vid ett tillfälle. Tror att det var p.g.a febern. För nu mår hon inte illa nåt, och hon har ätit lite oxå. Men det syns på henne att hon inte är pigg. Snuttan!!!


Det blir alltså en lugn hemmadag och så är det ju faktiskt så att morgondagen närmar sig!! Tjohoooooooooooo!! Det ska bli så underbart roligt imorgon. Sis o jag träffas tidigt. Sen blir det fika, promenad, shopping, lunch, drinkar och en helkväll med "grabbarna" i Ladies Night!! Längtar, längtar!!!

Kalas!




I lördags var Maja på sitt första, riktiga kalas! Så här fin var hon då!! Sötnos. Hon var hos Agnes som bor i området och går på samma dagis!! Maja klädde sig som en liten prinsess. Tyvärr var visst klänningen kliig så den åkte av direkt vi kom in till hallen hos dom!! Hi hi!!
Men kul hade hon!!
(Nu har jag ändrat stavfelet....ha ha ha ha fy fasen. Inget roligt ord jag hade skrivit precis!! Tack för ett ni uppmärksammade det!!)

Clara 9 år!!






Har ju glömt att lägga ut bilder från Claras födelsedag! Vi var ju där förra fredagen på ett riktigt härligt kalas. God mat, god tårta (som Clara dekorerat själv) och såklart massa trevligt sällskap.

onsdag 22 september 2010

Klockan är strax.......

......före 02 och jag sitter på jobbet. Har nyss varit och ätit min macka.... Hur bra kan det egentligen vara att äta mitt i natten? Jag tror inte att det är så sunt faktiskt! Men vad gör man. Äta måste man ju!!

I lördags åkte jag o barnen, hipp som happ, ner till mammi o pappi!! De blev glatt överraskade. Vi åt och drack gott och hade det allmänt trevligt. På söndagmorgonen tog jag mig en joggingtur!!!!! Hörde ni??? En joggingtur!! Hur fränt är inte det då. Att jag faktiskt tog mig en joggingtur. Hi hi!! Skönt var det oxå. Men det är inte så viktigt. Det viktiga är att jag faktiskt hittade massor svamp under turens gång. Medans jag sprang såg jag flera ställen med kantareller som jag försökte memorera! Och så blev det till att ringa mamma o be henne komma med bilen och svampkorgen. Fyllde den ganska snabbt. Kul som tusan.
Sen kom syrran, Claes o barnen ut och för att käka middag! Men innan middagen gick jag, mamma o sis ut i skogen en runda för att se om vi skulle hitta mera svamp. Och OJ vad svamp vi hittade. Det var sååååååå roligt. Jag fullkomligt njöt där i skogen när jag haittade all svamp. Nu känner jag mig rik, när jag har frysen full av gula kantareller!!!
Jag o barnen följde med sis o dom hem för att sova där. Syrran o jag for iväg o tränade oxå. På vägen till träningen passade jag på att slänga in en röst i kommunhuset. Känns ju bra att rösta även om jag är ganska ointresserad.
På kvällen hade vi ju ganska mycket svamp att rensa. Men det gick på ungefär en timme. Skjöljde svampen i vatten. Jättesmidigt o fort gick det! Sen blev det sängen ganska tidigt.
Morgonen därpå var det dags att åka hem. Men innan dess hann sis o jag med en lång härlig promenad i solskenet. Härligt, härligt.

Och nu är det onsdag. Eller natten till onsdag kanske jag ska säga!! Sover av idag och sen ledig till söndag. På fredag är det ju Ladies Night som gäller. Jag och syrran ska verkligen ha en heldag med shopping, lunch, drinkar och showen. Längtar, längtar!!!!

Har tyvärr inga bilder att lägga in nu, men ska försöka få till något ikväll eller imorgon.

Kram på er allihopa!!