söndag 12 augusti 2007

Ut till Röskär igen!!!


Äntligen bar det av till Röskär igen. Denna gång var Mallan o Tobbe med. Morbror Peter hämtade oss hemma hos mormor o morfar. Sen åkte vi fort ut.







Vi hade iallafall ett par dagar med riktigt fint väder. Då passade vi på att bada. Men mest i poolen. Mamma tyckte visst hon var rolig när hon satte blöjan på huvudet på mig. Ha ha ha ha ha.!!


Det var riktigt mysigt med middag på bryggan. Inte för att vi hade ro att sitta stilla precis. Eller sov jag här...??? Hmmm...

På onsdagskvällen regnade det när dom skulle grilla. Men det funkar ju med parasoll. Hi hi hi hi!!!

Det var så kul, för kusinerna från Håskö kom över. Dom kunde köra båten själva. Vad häftigt. Ni må tro Gustav trivs när Pontus kommer. Dom andra med för den delen. Sen sitter jag på berget o äter en macka och gör mig till som vanligt när kameran kommer fram


På torsdagen kom mormor o morfar på besök. Dom hade med sig moster o kusinerna. Då kan ni snacka om att jag o Gustav blev glada.


På lördagen, när Tobbe o Mallan åkt hem åkte vi över till Håskö. Peter hämtade oss. Gustav var ute o åkte båt med storkusin Cornelia. Han var bra tuff då. Vad duktig hon är förresten Cornelia. Nästa år kanske jag oxå kan åka med själv.




Vi badade i deras vedeldade tunna. Det var suuuperskönt. Mycket skönare än i havet.

Och på söndagen bar det iväg hem igen. Det guppade så skönt när vi åkte så jag somnade gott i mammas famn. Skönt blir det att komma hem. Men det har varit en härlig vecka.