onsdag 27 juni 2007

Busfabriken!!




Innan vi åkte hem passade vi på att gå till Busfabriken. Vi hade sååå skoj. Gustav älskar verkligen det där leklandet.

Jodå. Han är där. Tog ett tag att hitta honom. Hi hi hi. Det är Erik för er som inte ser det.



Jag hade oxå jättekul. Det fanns så mycket att göra där. Men mamma o pappa ville komma iväg hem. Så efter en timme i busfabriken bar det iväg hem igen. Tack Fam Nilsson för några jättemysiga dagar hos er. Nu får det inte dröja för länge innan vi ses.

tisdag 26 juni 2007

Till Danmark.






Idag åkte
vi över till Danmark. Och vi fick röda korvar. Hmmm, konstigt, men dom var jättegoda. Pappa tog en öl och mamma en smirnoff ice. Det hör visst till när man åker "över".

När Henrik jobbat klart tog vi bussen ner till dom stora båtarna. Vi skulle visst äta middag på en av dom. Jag passade på att ta en tupplur medans dom andra åt förrätt. Visst ser det härligt ut med den utsikten när man äter.





Men jag vaknade lagom till varmrätten. Och vad trevligt vi hade det. Oskar och jag tyckte väl att det var sådär roligt att sitta stilla men med lite kakor och annat smått o gott så gick det bra. Oskar passa

de på att sova när vi nästan var klara.

måndag 25 juni 2007

Shopping och Bad!!





Idag, måndag, regnade det och var allmänt tråkigt väder. Så efter frukost och förmiddagslur för mig o Oskar bar det iväg till ett köpcentrum. Familia hette det visst. Och visst var det familjärt. Dom hade ett tåg där som Erik och Gustav åkte. Såg jättekul ut. Jag hade hade oxå viljat åka, men det tänkte väl inte mamma på.

Jag vill iiiiiiii!.....



Äntligen. Åh herregud vad mysigt det var. Så hiskeligt skönt. Ett sånt här vill jag ha. Tänk att kunna gå ut i trädgården och ha det så här skönt. Vill ha.

Synd att jag nyss fyllt år, annars hade jag kunnat önska mig ett i present.

söndag 24 juni 2007

Mot Helsingborg.



Äntligen var det dags att åka till kusinerna i Helsingborg. Det tog såååååå lång tid att åka, eftersom pappa o mamma körde så där en 15 mils omväg. Men vi kom fram till slut. Det blev en god middag och sen var det sängdags för mig. Dom andra provade på deras Spa-bad.