lördag 4 augusti 2007

Besök av Fam Nilsson




Och idag kom Familjen Nilsson oxå. Herregud vilket kalas. Det är verkligen jättekul med så mycket främmande. Jag trivs som fisken i vattnet när det händer saker.


Vi passade på att åka o spela minigolf när vi var så många. Det var visst premiär för Gustav. Jag började med att sitta i bilen o sova men sen var jag med en stund.

torsdag 2 augusti 2007

Besök av Fam Johangården!!




Jaha, när moster o kusinerna lagom åkt så kom nästa främmande. Denna gång familjen Johangården. Jättekul att dom kom i sommar oxå. Vilken lyckoträff. Och ni må tro jag tycker om Peter. Han är bra snäll.



Idag fick mamma sova lite extra länge. Min snälla moster tog hand om mig när jag vaknade. Vi gick ut o hämtade tidningen och lite senare när Gustav vaknat hade vi mys i fåtöljen i mitt rum.

Åhhh, vad jag tycker om mina kusiner. Och moster förstås.

onsdag 1 augusti 2007



Efter busfabriken åkte vi ner till Gåra för att bada. Det var riktigt skönt. T.o.m Gustav var i och tyckte om det....

Busfabriken!!!


Idag var vi på Busfabriken

med Calle, Clara och moster. Vi hade jättekul. Gustav var precis slut. Vi fick ta en popcornpaus. Han kämpade uppför en låååång backe(med viss hjälp av Calle) för att sedan åka en brant kana ner. Hua, såg läskigt ut tycker jag.

söndag 29 juli 2007

Gustavs 3-års dag!!




Åhh, idag är dagen som brorsan väntat länge på. Han fyller 3 år idag. Han fich paket och fick sitta i sängen och fika på morgonen. Hmm, konstigt tycker jag. Han blev så glad för han fick äntligen sin "Mack" som han tjatat så mycket om. Och en massa andra fina presenter.



Kolla in vilken smarrig tårta mamma o Gustav gjorde. Och kolla in mig i min nya, fina klänning som jag fick av moster med familj. Sen skulla absolut mamma och mormor klämma ihop

oss kusiner o ta kort. Och vi kom visst med allihopa.