lördag 1 september 2007

Stugan i Ludvika.

Vi har varit o hälsat på farmor i stugan. Det var mysigt trots att det var ganska kallt. På lördagen grillade pappa. I regnet. Men det går ju det oxå. På kvällen när vi hade gått o lagt oss åt dom kräftor. Mamma blev visst sjuk i magen igen. Hon har visst kommit på att hon inte tål kräftor. Det tycker hon inte är så kul.

fredag 31 augusti 2007

Maja sitter o dansar.

Aj, aj, aj.!



Idag ramlade jag av "hoppe tosse" och

fick näsblod. Aj, vad ont det gjorde. Och mamma är förstås framme med kameran. Och inte nog med det. När vi var på V.C för att kolla mina ögon ramlade jag o slog i hakan så det började blöda ur munnen.


Men allt var bra på kvällen igen. Då kollade brorsan o jag på bollibompa, och jag satt stilla nästan hela programmet. Inte illa va!



onsdag 29 augusti 2007

Video.

Kolla in vad häftigt va. Jag låg och sov när mamma upptäckte att det gick att lägga in videoklipp så det fick bli brorsan som premiärar....

söndag 26 augusti 2007

Utflykt till norra Öland.






Idag var det meningen att vi skulle åka hem, men vi stannade en dag till. Så vi åkte upp och tittade på en jättestor fyr som heter "Långe Erik". Den syns i bakgrunden på kortet på pappa o Gustav. Och så stannade vi i Byxelkrok och åt lunch. Gustav o jag åt smaskiga pannkakor. Och så gick vi o plockade lite stenar. Det var jättefint där.




På kvällen gick vi en sväng på campingen. Och vi hittade en jättemysig led att gå i skogen.

Det gick jättebra att gå även med min vagn eftersom det var trall hela vägen.