torsdag 11 november 2010

Gustav på brottning!

Igår var Gustav och provade på brottning! För några veckor sedan var det en tränare från Mjölby brottarklubb på skolan och berättade o visade lite!! Och Gustav blev lite sugen att åka o kolla! Så igår for Stefan och han iväg och Gustav var alldeles sprallig när han kom hem. Han tyckte att det var jätteroligt och längtar redan till nästa onsdag!! Kul, tycker jag. Att det är något lite annorlunda! Så nu får vi se då om vi får en brottarkille i familjen!!



Det har kommit till min kännedom att många av mina arbetskamrater går in o läser min blogg då och då!! Kul!! Ännu roligare skulle det vara om ni lämnade någon liten kommentar! Då skulle jag bli glad =)
Kram på er!!

tisdag 9 november 2010

Snö, snö, snö!!!

Titta vad mysigt!! Vi kom hem vid 19-tiden och då såg det ut så här!! Vi fick genast sätta igång att göra snögubbe och snölyktor!! Mmmmmmmmysigt!!!!



















Det var bara att sätta igång att skotta!! Eller det fick Stefan göra förresten!! =) Visst ser det härligt ut!!

















Och här är hon....!!!! Vårt tillskott i familjen!! En superfin, svart Volvo V50 årsmodell-07!! Äntligen säger jag bara!! Härligt att ha två bilar igen!!
Visst är hon fin!??






Och ni!!!...... Jag skiter i att blockera bloggen!!!! Men jag tänker inte tänka mig för vad jag skriver om.. Jag skriver om vad jag vill. Så det så!!!
K R A M