måndag 25 oktober 2010

Maja hos tandhygienisten!

Jaha, då var vi då en sväng till tandhygienisten! Det gick superbra! Har verkligen aldrig varit några problem! Det är så skönt, för man hör ju ganska många barn som tycker det är läskigt o typ vägrar att gapa! Inte här inte! Nästan så hon gapar innan hon sätter sig i stolen! Hi hi!! Lilla gumman!
Sen lämnade jag henne på dagis för att åka hem o sova! Och det var skönt vill jag lova! Jag sov nog i 4 timmar! Det är bra inför nattjobbet!

Ha det gott nu!
KRAM

söndag 24 oktober 2010

Bullbak o sänghoppning!!

Igår var vi ju i Sörping hos Stefan o Louise!! Vi hade sååå trevligt. Trots att vi inte träffas jätteofta så är det aldrig några problem med barnen. De började leka på stört!! Vi såg dem knappt på hela kvällen förutom när de kom ner för att äta!! Kul, kul!!!
Vi åkte hem skapligt då Stefan skulle jobba idag! Vi var hemma runt 23.
Så idag blev det bullbak. Det började tryta i frysen så det vcar dags. Och när vi ändå höll på så blev det kladdkakemuffins oxå. Till barnens stora lycka!!




















Härom dagen bäddade jag rent i vår säng. Och jag har lovat barnen att dom alltid får hoppa i sängen när den är utan sängkläder. Jag minns nämligen själv hur roligt man tyckte att det var att hoppa i mamma o pappas säng!! Och som dom hoppar, busar o skrattar. Det är härligt att se!!!

























Får väl se till att bädda rent oftare så barnen får hoppa oftare!!...??
Så nu har även denna helg gått. =( Lediga helger går såååååå fort!! Nu har jag en sån där jobbig grisvecka framför mig. 5 nätter på en vecka!! Usch o fy!! Men det går ju snart, jag vet ju det!!!
Imorgon ska jag med Maja till tandhygienisten! Kul. Får se om jag kan ta nån bild med mobilen kanske!!!
Kram o puss på er allihopa!!!