fredag 8 juni 2007

Badväder!!






Puh!! Idag var det visst 29 grader. Så idag



nöjde vi oss inte med att bada i båten på altan. Det bar iväg till Gåra-sjön för ett dopp. Jag tyckte det var jätteskönt. Så mamma och jag var i och simmade. Pappa och Gustav är ena riktiga badkrukor. Doppade inte fötterna äns en gång. Och har ni sett vad fin jag är i baddräkt. Den har jag fått låna av Clara. Hon hade visst den när hon var så liten som jag. Tack för det Clara!!!

Och så här roligt tyckte brorsan att det var. Ville bara åka hem. Vet inte vad det var med han...

Men det blev bättre bara vi kom hem.

torsdag 7 juni 2007

Premiärplask!!





Idag blev vi tvugna att fylla upp båten och bada i. Vilket väder. Jag tycker nog att det är lite för varmt men mamma hon bara njuter. Det är så fint nu i trädgården med alla blommor. Jag gillar att sitta och plocka med med dom och lukta på dom.


onsdag 6 juni 2007

Nationaldagsfirande!!!









Idag firade vi visst nationaldagen. Och Erica o Jimmie var så snälla så dom tog med oss på deras traditionella firande. Vi fick åka traktor o vagn ner till Gåra-sjön. Där blev det grillning och massor av barnen badade. Jag var faktiskt oxå i o kännde. Var riktigt skönt. Mamma lovade att vi ska åka dit på fredag och bada. Brorsan ville bra gärna bada men fick bannor av mamma. Hon hade visst glömt handduk. Typiskt.




Jag mumsade i mig massor av jordgubbar. Det var jättegott. Och så fick vi se Filippa

ta sina första riktiga steg. Jag har sagt till henne att det inte är farligt att gå, men hon är allt lite feg, hi hi hi!!


Sen bar det av hem igen. Tack för att vi fick vara med. Hoppas vi är välkomna nästa år igen!!!



tisdag 5 juni 2007

Avslutning på "kyrkis".





Idag var det avslutning på kyrkis. Synd, för det är riktigt mysigt att åka dit på tisdagarna för att sjunga o leka lite. Idag var vi ute och sjöng och vi satt tillochmed ute o fikade. Jättehärligt sommarvädet. Dagen till ära fick vi glass. Gissa om jag gillade det. Gustav tyckte oxå om det men han hade inte riktigt tid att si

tta still och fika. Ville mest leka med tjejerna.



Sen är ju inte jag så glad i att sitta stilla när vi ska sjunga. Men vad gör väl det. Dom verkar inte ha nåt emot att jag spelar lite pajas här i mitten. Hi hi hi!!

måndag 4 juni 2007

Gustav hos frissan!!

Idag var Gustav hos frisören. Han var jätteduktig. Och mamma o pappa tycker visst att han blev sååååååååå fin. Tycker väl jag oxå iofs. Såg jättehäftigt när han satt i bilen o blev klippt.


Idag upptäckte jag att jag kan ju faktiskt ställa mig upp i stolen, till mammas förskräckelse. Jag tycker det är jättekul!!!