tisdag 22 februari 2011

Min Maja är kär!!!!

Ja, nu har hon gått och blivit kär. Hon hann ju somna innan Mello i lördags så hon missade det. Men jag laddade hem delfinalen och frågade om hon ville se Erics låt... JAAAA!!!! Sen satt hon och tittade 5 ggr då tror jag och idag har hon tittat ett antal gånger. När Stefan frågade om han var snygg svarade hon Ja!!! Gullunge. Men jag förstår henne. Vem blir INTE kär i Eric??....
Idag var vi i badhuset en sväng. En ganska snabb sväng faktiskt. Gustav orkade inte mer än lite drygt en timme, så mer blev det inte. Sen åkte vi till stan och lunchade med syrran, Calle och Clara. De skulle hälsa på pappa så då passade vi på att träffas innan. Mysigt!!!

Nu har min lediga vecka gått, så imorgon är det jobb som gäller. 2 nätter sen ska vi ut till brorsan på Håskö. Det blir trevligt!!!

Ha det gott allihopa!!! K R A M

måndag 21 februari 2011

Sportlov!!


Ja denna vecka är det ju sportlov här. Barnen får helledigt två dagar iallafall, sen blir det dagis o frita!
Idag var meningen att vi skulle åka till stan och käka lunch, kolla på Toys R us och sen åka o hälsa på pappa. Men när jag skulle starta bilen var det heeelt död...!!! Grrr! Batteriet var heldött. Vi har inte använt den på flera dagar och det har ju varit grisigt kallt, så gamla bettan orkade väl inte riktigt med. Så det var bara att gå in igen. Och för att trösta barnen lite fick de äta så mycket glass de ville, och så var det glömt!! Hi hi hi! Inte svårflirtade inte!
Men imorgon har vi tänkt att åka till badhuset och sen träffa min kära sis med barn för en lunch. De ska åka o hälsa på pappa så då passar vi på att träffas oxå. Me like =))
Nu blir det sängen!!
Gnatt!!

Åååhhhhhh.....

......vi hade såååå roligt i lördags! Träffades hos en av tjejerna vid 14-tiden. Där blev jag "fixad" i håret, vi sminkade oss och tog en drink! Sen tog vi tåget in till stan och gick o käkade. Vidare i limousine till Cloetta Center för Melodifestivalen! Och tänk vilken skillnad det är att få vara med live. Alla låtar blir liksom bra. Men överlägset bäst var ju såklart Eric Saade! Tycker att Playtones oxå var kanon så det var helt klart rätt låtar som gick vidare!
Sen blev det limousine till Harrys. (vi bokade taxi och hade bara en jäkla tur att det blev limousinen varje gång för vi var sex stycken, hi hi) Väl framme på Harrys beställde vi in några flaskor vin och satt o babblade o kollade på folk innan vi vågade oss på dansgolvet. Sen blev det dans till etthugget då vi tog taxi hem. Jisses vad roligt vi hade. En hellyckad kväll verkligen. Tack tjejer!!!

Och en annan rolig grej som hände var att jag träffade en "bloggkompis" som var i Linköping på jobb och passade på att roa sig lite på Harrys! Det var kul att träffa dig Maria!!!

Idag är vi lediga, jag o barnen. Så vi ska snart in till stan. Lovade barnen att åka till Toys R us o kika lite och sen ska vi hälsa på pappa på sjukan!!

Kram o puss!!!