lördag 12 mars 2011

Vinkväll & Mello!!


Ikväll är det dags för vinkväll med tjejerna! Och vad kan väl vara bättre att det sammanfaller med Mellofinalen!!! Tjohoooooooooooooo!!!!! Blir nog livat ikväll! Kul ska vi ha!

Jag har gjort en riktig kaloribomb till efterrätt!! Mumma!!

Vem håller ni på i finalen då!! Jag håller såklart på Eric och kanske Danny lite. Men jag skulle inte bli ett dugg förvånad om den där j..la Mooniker(eller vad f..n han heter) vinner!! Man kan aldrig lita på svenska folket ;)
Ha det gott allihopa!!!
KRAM


fredag 11 mars 2011

11:e mars....

.....är det idag! Och den 11:e mars 1992 dog min älskade storebror i en trafikolycka! Jag hade precis fyllt 15 och han skulle fylla 26 på sommaren!

Jag kan inte fatta att det faktiskt gått 19 år sedan den där dagen! Tiden läker absolut inte alla sår men det blir lite lättare för varje år att hantera det!


Saknaden efter min brorsa Stefan är enorm!


Hoppas du har det bra där du är! Älskar dig!!


Kram till er alla därute!

onsdag 9 mars 2011

Lite bullbak och annat...

...för idag är ju trots allt min födelsedag!! Så det blev lite bullbak idag! Men faktiskt inte för att vi skulle få främmande utan dem ska vi ha när vi åker till fjällen!




Våra kära vänner Sofia, Jimmy och Agnes kom på lite middag och fika och jag fick en fin blomma och en bok om träning av dem. Jättegulligt!! Tack!!
Örhängena på bilden fick jag av barnen. Såååå fina. Jag är ju så glad att jag börjat använda örhängen igen efter säkert 10 år! Fick så hemska eksem av alla örhängen förr! Men nu verkar det funka! Kul!!



Den härliga tulpanbuketten kom med blombud och det var såklart syrran med familj och mamma o pappa som fixat. Jättefin och JÄTTEGLAD blev jag! Tänk vad härligt det är med blommor!
Den andra blomman på bilden var den jag fick av Jimmy o Sofia! Gullig va!
Och idag åkte de på.....Men jag vågade inte ta mina nya vita så det fick bli de rosa! Lite för skitigt fortfarande för vita skor... Men sååå härligt att få ta fram vårskorna. Men tyvärr har jag inen vårjacka så det ser väl lite konstigt ut att ha vårskor till världens tjockaste dunjacka.. Ha ha ha!! Ja ja!! Det finns de som är värre!! =)

Kram o Gonatt!!

söndag 6 mars 2011

Vet ni vad???

Jag måste faktiskt erkänna att jag börjar längta efter vår!! Jag är som är ett stort snö-fan tycker ändå att det skulle vara skönt med vår nu! Var ute och gick en promenad efter att ha sovit hela dagen idag, och fick lite vårkänsla! Det var underbart ute. Strålande sol och 4 grader varmt. Tyvärr blåste det en hel del, men det försökte jag ignorera!

Jag tog på mig gympaskor när jag åkte till jobbet, fast det var minusgrader igen, och Oj vad härligt det kändes!

Längtar tills jag kan få börja använda mina nya, vita Converse som jag för övrigt beställde från Ellos i september och fick hem i januari! Där snackar vi leveranstid.. Hi hi! Men det gjorde ju inget eftersom jag inte skulle ha dem förren till våren ändå!

Ja, ja! Detta var kanske ett ganska meningslöst inlägg men det spelar ju inte så stor roll eftersom jag ändå aldrig får några kommentarer, nästan!
Jag ska bli bättre på att kommentera andra så kanske andra kommenterar mig =)
Kram på er!!