lördag 2 oktober 2010

Skön sovstil!!



Kolla in Majas underbara sovstil!! Gullfia så söt hon är!! Får man förresten säga så om sina barn om och om igen eller anses det vara skryt?? För våra barn är ju världens finaste!! Hi hi!!




Kram o gonatt!!

160 klick senare!!!


Nu sitter den uppe!! Maskrosen!! Faan vad bra det blev rent utsagt!!!! Läckert som tusan!! Lite pill o plock var det innan den var klar!! Men kolla in resultatet.
Vad tycker ni??













Roligt att för en gångs skull ha något som sticker ut lite och är lite annorlunda!! Den gjorde sig riktigt bra! Nu ska bara sätt in en dimmer oxå så man kan ha lite mer soft belysning om man vill.
Annars har det varit en lugn o skön lördagkväll här på Hästskovägen. Och varje gång vi har en lördagkväll för oss själva i lugn o ro säger vi att det måste hända oftare. Det är ju såååå skönt!! Det bästa är att ha främmande, om man ska ha det, på fredagen. Då har man ju hela lördagen o söndagen på sig att vila inför jobbvecka igen! Mmmmme like!!

Match!!

Jaha! Då kom då den stora dagen. Premiärmatch för knattarna!! Oj, oj, oj vad skoj det var. Och jag tror att grabbarna o tjejerna tyckte det var riktigt roligt oxå. Även om de inte alltid förstod vad det betydde när domaren blåste i pipan!!













Gustav var riktigt duktig idag! Han kämpade verkligen. Och jag kan säga att Mantorp vann STORT!!! Hi hi hi.






















Och såklart var det ju avtackning av det andra laget och domaren! Det tog ett tag att få ihop gänget och dessutom få dom att ge High Five till det andra laget! Så söta!





































Efteråt var det lite snack i omklädningsrummet och här kommer en konversation mellan Gustav och Rasmus: Rasmus-Wow, vi vann ju med typ 10 mål! Vi vann. Vi är bäst! Gustav- Det handlar inte om att vinna! Det handlar om att ha kul..........
Det är en klok liten kille vi har! Gulleplutten!!!!!

Carin på besök!

Igår kom ju Carin och hälsade på. Alltid lika roligt när vi träffas! Vi käkade lite god mat och drack en massa vin. Tjuttrade och tokade oss. Det blev Idolmys och pyssel. Barnen fullkomligt älskar Carin. Det är ju i.o.f.s omöjligt att inte göra det!!!














fredag 1 oktober 2010

Vi har blivit med........




.....Vaddå???? Stefan överraskade mig idag med att köpa en grej som jag länge viljat ha!!!


Kan ni gissa vad det är?




Snart ska jag åka o hämta Carin vid tåget och va ska ha en helkväll. God mat, vin, skvaller och förmodligen en massa skratt. Eller snarare asgarv kan man nog kalla det.

Imorgon är det match för Gustav. Ska ta med kameran och jag uppdaterar med bilder imorgon.


Ha nu en underbar fredag allihopa!!

KRAAAAAM!!!

onsdag 29 september 2010

Stackars Majsan!!


Lägger in lite bilder på Majis som har så ont i munnen. Eller iallafall haft. Det är något bättre idag! Vi var på V.C igår men det visade ju inget. De tog halsprov och CRP men de proverna var bra. Alltså ett vanligt förkylningsvirus.
På bilderna ser man lite hur försiktig hon är när hon skrattar. Glömmer hon av sig o skrattar för mycket spricker läpparna och hon blöder.
Idag är väl egentligen första dagen hon kunnat äta skapligt. Men hon blöder fortfarande så fort man försöker borsta tänderna! Pluttan!! Men imorgon blir det iallafall dagis. Tror hon börjar tycka det är lite långtråkigt hemma!!









Det är inte långt mellan skratt o gråt!!!!

Och förresten!!!! Tack alla ni där ute för kommentarer!! Det är sååååååååå roligt!!
KRAM på er!!!!

måndag 27 september 2010

Lite blandade aktiviteter!

Idag var Stefan hemma med Maja igen. Hon har hela munnen full med blåsor och är röd o svullen i tandköttet. Stackars liten. Hon har så ont och har inte ätit annat än yogurth sen i torsdags!! Blir nog en tripp till V.C imorgon.
Men när jag vaknat efter nattarbete kände vi att vi ändå behövde lite luft så vi gick ut i blåsten. Och vad passade väl bättre då än att testa Gustav drake!!
Maja tyckte det var spännande.
Och Stefan oxå....















Sen gick vi allihopa till skogen en sväng. Härligt härligt. Maja visade oss "Riddarstenen" som dom kallar den på dagis!!
























































Stefan och Gustav hann med en tur på inlinesen oxå. Han börjar bli duktig nu faktiskt. Men han orkar inte så länge!!
Nu blir det Halv åtta hos mig och sen Idol. Älskar verkligen dessa lediga kvällar.
Fick ju förresten höra en superrolig nyhet av syrran Jag säger ett STORT GRATTIS till henne!!



















Sista fotbollsträningen.


Idag var det dags för sista fotbollsträningen för Gustav! Iallafall uteträningen. Sen blir det lite träning inomhus! Kul! Tur att det var sista idag för det var riktigt kallt att stå o titta!
På lördag ska dom spela match mot Mjölbys knattelag. Spännande med riktig match. Hi hi, se hur det går.