lördag 25 augusti 2007

Djurparken.





Idag bar det av till djurparken. Och om ni visste vad mysigt det var. Massor med djur och så fick man ju åka karusell hur mycket man ville. Nu är ju jag lite feg så jag vågade inte åka så mycket.... Men jag vågade rida på en zebra. Den var jättesnäll. Stod alldeles stilla hela tiden. Hmmm....
Den lilla apan på bilden var väldigt nära att sno våran kamera. Ni må tro mamma blev rädd när lilla aphanden flög ut.



Vi såg en stoooor tiger. Jättehäftigt. Han var jättefin. Och så passade jag på att bada lite oxå. För det fick man ju med. Bra va! Vi åkte pariserhjulet. Det var jättehögt, men kul. Pappa tyckte visst inte att det var så kul.


Kolla in den glassen som brorsan fick. Men mamma o pappa fick allt hjälpa till lite. Jag med för den delen.
Jag klarade mig inte undan ögoniflammationen. Ni ser hur jag såg ut. Det ena på kvällen och sen det andra kortet på morgonen. Inte kul alls.

fredag 24 augusti 2007

Våran tripp till Öland!!

Idag åkte vi till Öland med husvagnen. När vi kom fram var det jättevarmt och kvavt. Vi gick ut på en udde och satt och hade lite mysigt. Mamma o pappa hade gott att dricka och brorsan o jag fick godis. Sen på kvällen tittade vi lite på film innan vi gick o la oss. Imorgon ska vi till djurparken. Jippiiiiii!!!

torsdag 23 augusti 2007

Lekparken.




Vi tog en sväng bort till lekparken o hade lite skoj idag. Jag o brorsan kan gunga gungbräda alldeles själva. Häftigt va!!






Stackars brorsan.






Gustav har ögoninflammation. Titta så han ser ut. Stackarn. Men så fort mamma tvättat ur ögonen såg han bättre ut. Det blev ett besök på VC och ögondroppar utskrivna. Så nu blir han väl bra snart. Hoppas att inte jag får det bara....