fredag 24 december 2010


En Riktigt GOD JUL!


Hoppas ni alla får en underbar jul med nära och kära. Det vet jag att vi kommer få!

Jag vill skicka en speciell hälsning till er på Håskö. Blir tomt utan er.


K R A M

onsdag 22 december 2010

Julgranx2

Igår var det alltså dags att klä granen. Eller granarna rättare sagt! Gustav har ju en minigran till sitt rum. Det är den granen jag haft i många herrans år, sen jag var lite. Fantastiskt att ljusslingan fortfarande fungerar kom jag på! Bra grejer!!











Sen var det dags för den "stora" granen! Den som inte är så stor i år. En supergullig liten gran hittade vi. Gustav bestämde vilken vi skulle ta, han tröttnade lite på att jag aldrig kunde bestämma mig! =)
Men fint blev det och ikväll åker väl allt julpynt fram oxå! Myyyyyys!!!























tisdag 21 december 2010

Julgransjakt!

Idag var det dags för Julgransjakt!! Och det är inte lätt vill jag lova! När vi kom till fjärde stället fick jag ge mig! Gustav hittade en gran han tyckte vi skulle ta!! Liten men söt! Så den blev det! Vi har nog aldrig haft en sån liten gran någonsin!! Hi hi!! Mysigt!
Och nu har vi faktiskt redan klätt den och den blev superfin! Kommer bilder på den senare!!
KRAM KRAM

söndag 19 december 2010

Grrrr!!

Ibland är vissa dagar sämre än andra! Idag var en sån dag!! Sovit dåligt, skit oxå!!! Vaknar och är ju då allmänt grinig! Känns inte bra! Har inget tålamod, retar mig på ALLT som Stefan gör (stackars honom) och skäller på barnen!! Usch o fy vilken dålig människa man är ibland!!
Men nu känns det bättre =) Har nyss ätit lite kladdkaka (som jag är fullständigt tokig i) och fått prata o gnälla lite med mina kära arbetskamrater!! Ibland är det faktiskt skönt att bara få komma till jobbet. De förstår en på ett annat sätt!!

Ska verkligen försöka blogga lite i veckan. Ska väl försöka få in granen och få fram allt julpynt!! Måste verkligen försöka få till lite julstämning hemma. För just nu har jag NADA julstämning!! Men det kommer nog!!

Längtar verkligen till julafton då vi träffas allihopa....... förutom Håsköfolket då.! =( Känns jättetråkigt att ni kanske inte kommer. Kommer bli en konstig jul utan er. Men, men! Hoppet är ju det sista som överger en, mirakel sker varje dag. Kanske ni kan finna något sätt att komma på!! Hoppas hoppas!!




Ha det gott allihopa och Ja, jag är på bättre humör nu. =)




PUSS