lördag 3 juli 2010

Varma dagar i skärgården!

Vilket väder!!!! Det är ju helt underbart.
När jag hade sovit klart i tisdags packade jag väskorna och bilen och barnen o jag åkte till Lövvik. Där hämtade pappa oss med "Spöket". Våran båt heter visst det numera. Ute på Håskö fanns redan mamma och syrran med barnen.
Och vilka fantastiska dagar alltså. Det är ju verkligen ute i skärgården man ska vara när det är sånt här väder. Tyvärr var jag ju tvungen att åka hem i fredags för att jobba 3 nätter. Inte kul. Idag hade vi 32 grader i skuggan. Så jag har knappt varit utanför dörren.











Det blev en hel del bad för barnen. Maja är otrolig. Badar tills läpparna är blå o tänderna hackar. Gustav är lite mer försiktig.
Till och med jag badade en gång. Mmmm!! Skönt.
Men jag önskar verkligen att man var därute nu när denna värmebölja kom. Men, men. Nån måste ju ta hand om minibebisarna oxå!




















De hade fått små söta kalvar oxå. Den här var såååå nyfiken på min kamera. Trodde nästan han skulle komma o slicka på den. Men riktigt så nära vågade han inte komma.



































Calle och Jesper seglade optimistjolle för fullt. De hade fått låna en och jag tror dom tyckte det var riktigt kul. Och vad duktiga dom var, herregud!!!
Nu längtar jag till helgen då vi ska ut igen.
Härligt, härligt!!


































































Midsommar i Dalarna!

I år blev det firande av midsommar i Dalarna. Sommarstugan utanför Ludvika var målet. Vi hade en trevlig midsommar och framförallt var ju vädret toppen. Det var bara på kvällen, ganska sent, som det regnade rejält. Men huvudsaken var att det var fint på dagen.
Vi började med att plocka blommor så jag kunde göra kransar till barnen. Och vilken tur att jag satt i nästan 2 timmar o pysslade med kransarna. För dom hade dom på sig i säkert 3 minuter. Jag hann precis ta lite kort.


På midsommardagen kom Tezzan o Janne o lilla Pepsi. Vi hade sååååå trevligt. Vi måste ses snart igen!!!!



















































































































I sjön var det ca 22 grader. Det blir fort varmt i den där lilla pölen. Jag tog mig faktiskt oxå ett dopp.