lördag 8 januari 2011

Pulkaåkning och korvgrillning!!

I fredags var ju hela familjen lediga och dagen började med lite skridskoåkning med kompisarna Jimmy och Agnes! Jag själv passade på att städa lite då.
Sen följde jag med dom till pulkabacken och vi grillade korv och åkte massa pulka. Underbart väder, glada barn, ledig karl... Kan det bli bättre?!
















Och så kom ju kusinerna på eftermiddagen. En överraskning för barnen som inget visste! Och gissa om de blev glada!
Vi hade en jättemysig fredagkväll med god mat och VITT vin!! Har nämligen kommit på att jag inte riktigt tål det röda...!!! Usch o fy!! Men skit i det!! Vi hade iallafall mycket trevligt!!

Maja sov borta!!


I onsdags blev vi hembjudna till Linus, en av våra grannar! Och så här fin var Maja när vi skulle gå dit! Hon fick lite smink på sig och var så lycklig!! Hi hi, sötnos. Visst är hon fin!





Vi hade en trevlig kväll och när det var dags att gå hem ville inte Maja följa med. Hon vill sova över hos Moa och sagt o gjort. Så blev det!! Och jag tycker att sånt ska uppmuntras och det gick såååå bra! Hon hade somnat innan vi var hemma. Och då tog det ca 10 minuter för oss att gå hem.
Och så kom Linus o lämnade av henne här på morgonen för de skulle iväg ganska tidigt och jag kan lova att hon var stolt när hon kom hem!!
Och här vankas det frukost efter en natt borta!!
Duktiga tjejen!!!

måndag 3 januari 2011

Nyår!!


Då har Nyår passerat då!! Och Oj vilken trevlig kväll vi hade. Våra kära vänner Tobbe och Mallan och deras pojke Ville, och Sofia o Jimmy och deras Agnes kom för att fira in det nya året! Vi välkomnade dom ute med en varm glögg vid brasan! Mysigt, men sotigt.... Hi hi!!




Sen blev det lite bubbel och tilltugg. Het chorizo, Kalamataoliver och Sesamrullad lax med smak av wasabi! Mums!



Kolla in vilken sötnos!!




Maja och Agnes fick ett eget litet bord. Det tyckte dom var mysigt!












Snyggo!!















Fint par!!









Lite bubbel på till tolvslaget och ett glas "blådåre" till Gustav. För han var ju vaken såklart. Han ville inte missa alla fyrverkerier!!























Men tyvärr var det ju ett riktigt pissväder. Plusgrader och ösregn. Inget vidare att stå ute i.












Tyvärr tog jag inga bilder på varken dukningen eller maten. Vi åt en fantastiskt god middag som bestod av Limedressad scampisallad till förrätt, Gremolatarullad lammytterfile, Potatiskaka och rödvinsås till varmrätt och chokladkaka med daimgrädde och smak av lime till efterrätt!!
Sen blev det lite spel, sång och mycket skratt!!! Tack för en trevlig kväll!!!
Hoppas ni andra hade en bra nyårsafton och God fortsättning på er.
K R A M