lördag 15 december 2007

Nya lekparken!







Vi har fått en ny lekplats här hemma. Riktigt roligt. Det syns nog att jag tycker det när jag gungar. Jättefin. Skillnad från innan. Gustav tycker den stora rutchkanan är roligt. Mamma har inte vågat kasta upp mig i den ännu. Då lekplatsen är anpassad för större barn så är det jättesvårt att komma upp själv. Det är högt.

torsdag 13 december 2007

Gustavs lussefirande!





Brorsan gick visst luciatåg oxå. Fast på hans dagis. Jag var inte med. Fick vara hemma med mormor. Mamma o pappa tyckte visst att det var skönt.(hmmm kan inte förstå det)


Men jag fick se på video sen när mamma kom hem. Gustav var jätteduktig. Stod så fint o sjöng med i de flesta sånger. Vad han är fin storebror.

Sen var det visst lite fika och då hade han sällskap av min kompis Filippa.

tisdag 11 december 2007

Luciafirande på "kyrkis".











Idag har vi gått luciatåg på öppna förskolan. Jag fick ha min fina klänning igen. Och kolla vilka fina kulor i granen. Och så var förstås min kompis Mattias där och hans storasyster Emilia. Hon var så söt.

Jag hade lite svårt att stå stilla när vi skulle sjunga. Men det var det inte många andra heller som gjorde.

söndag 9 december 2007

Lilljul med Farmor o Gammelmormor.









Åhhh, vad mysigt. Farmor o gammelmormor var här i helgen. Vi firade lite lilljul eftersom farmor inte kommer på julafton. Ack vad roligt det var att öppna paket. Och vilka fina grejer jag fick. Och Gustav oxå för den delen. En käpphäst så att jag slipper rida omkring på skohornet, fin ryggsäck, stol och docka. Och mer fina saker. Tack, tack, tack så mycket Farmor och "gammamommo".