fredag 8 oktober 2010

Skulle bloggat!!

....men det gick inte. Tog typ 100 år att få in fyra bilder så jag skiter i´t!! Är ju hemma hos mamma o pappa!!
Det blir till att blogga när jag kommer hem..

Ha en bra helg allihopa!!

KRAM

torsdag 7 oktober 2010

Testar bara att blogga från mobilen!!

Hoppas detta funkar! Det underlättar ju bloggandet när man inte är hemma!!
Här är en bild på en utslagen Gustav dagen han 'bröt' armen!!

onsdag 6 oktober 2010

Värd en leksak!!

Visst är väl Gustav värd en leksak. Sagt o gjort tog vi cykeln upp till Citygross och spanade på alla leksaker. Tog säkert en halvtimme innan han kunde bestämma sig för vilken grej han ville ha!! Till slut besämde han sig för en radiostyrd Blixten!! Den var riktigt häftig. Så nu kör han för fullt här hemma!














Sen var jag o hämtade Majsan på dagis och de blev faktiskt glada att se varann. Härligt.
En fröken på dagis berättade att hon uttryckt sig lite plumpt till Maja idag. Hon tyckte att eftersom Gustav har hade gjort sig så illa så fick väl Maja vara snäll mot honom!!! Och Maja svarade förtvivlat:-Det är jag ju redan!!!
Ha ha ha!! Ibland tänker man inte riktigt på vad man säger. Det fick ju liksom Maja att tro att hon är elak mot Gustav men det var ju inte så fröken menade. Hon menade väl att Maja skulle vara lite "extra" snäll mot Gustav!!
Så nu blev det kramkalas när hon kom hem. Mysigt!!





















tisdag 5 oktober 2010

Gustav på akuten!!

Jaha då var det premiär för besök på akuten. De ringde till Stefan från skolan vid 10-tiden och sa att Gustav ramlat ner från klätterställningen och gjort sig illa i armen! Han hade så ont att de tyckte det var bäst att Stefan hämtade honom. Efter råd från syrran åkte de till akuten. (tur vi kan ringa vår personliga akutssk) Väl på akuten gick det ganska snabbt. Inskrivna strax efter 11 och på väg hem med gips runt 13.30. Ganska bra tycker jag! Allt detta skedde när jag ligger o sover!!!! Konstigt det känns. Hönsmamma som man är så vill man ju alltid vara med när något händer. Kändes jättekonstigt att jag bara sovit när allt detta hände. Första reaktionen när Stefan ringde var:-Varför har du inte ringt tidigare??? Men det var som han sa, vad skulle jag ha gjort? Vad hade det gjort för nytta mer än att jag blir supertrött ikväll för att jag inte fått sova efter nattjobb!! Mycket riktigt. Och dom klarade sig utmärkt utan mig! Gustav hade varit jätteduktig på sjukhuset. Inget pip o gnäll där inte. Och så hade de en personlig läkare med sig under hela tiden!! Låter bra va? Ha ha. Nja. Det var visst en läkarkandidat som gick sin första termin som skulle följa en patient under hela akutbesöket. Han läste sagor för Gustav och sa att han kommer komma ihåg Gustav i hela sitt liv. Som sitt livs första patient!! Hi hi! Lite gulligt tycker jag!

Nu ligger Gustav i soffan och är allt lite tagen. Plutten! Han har lite ont så det får väl bli panodil regelbundet!!






Så nu får jag vara hemma inatt. Gipset skulle visst stelna i 24 timmar så han får bli hemma imorgon.
Ringde Marie, min chef, och sa att jag var tvungen att ta VAB. Först lät hon lite sur, sen hörde hon nog att jag lät lite chockad. Visste inte riktigt vad som hade hänt när jag ringde henne, mer än att Gustav hade ramlat o hade gips!! Då mjuknade hon!!
Så nu kära vänner....,,,jobbar inte jag förren fredag nästa vecka!! Hur skönt är det då??!!
Kram till er alla därute!!

iPhone 3Gs


Äntligen!!!!! Äntligen säger jag bara!! Har trånat efter en iPhone länge men inte köpt någon. Men nu!! Nu har jag den!!

Lyckliga jag!!