fredag 19 november 2010

Ullared!

Så äntligen var det då dags för shoppingresa till Ullared!! Oj, oj, oj vad jag shoppade!! Jag måste vara vara världsbäst på att shoppa!!
Känns skönt att fixat alla julklappar!! Härligt härligt!! Vi åkte med BussÅke!! Riktigt trevligt bussbolag!! Jag kan varmt rekommendera dom!!

tisdag 16 november 2010

"Grisvecka"

Denna vecka jobbar jag mycket!! En grisvecka, som jag säger!! Jobbar 5 nätter!! Så tyvärr kommer det inte bli mycket bloggande!! Dessutom är ju inte barnen hemma, så jag har inte så mycket att blogga om. Om ni inte vill se lite av mig såklart =) Nej då. Det ska ni slippa!!!

Denna vecka blir det fullt ös!! Träna och jobba måndag, tisdag! Träffa Nettan onsdag! Ullared torsdag och sen jobba fredag, lördag och söndag!! Det var min vecka det!! Ganska skönt att man är ensam hemma till fredag då! Men jag kommer nog sakna mina små troll! Och Stefan såklart!! Puss på er, där ni är!!



Ha det gott allihopa så får vi se när det blir lite bloggande nästa gång!!!

Lägger upp en gammal bild som jag tycker är så mysig!! Syrran och Maja o Calle på underbara Röskär!!

K R A M

söndag 14 november 2010


Grattis PAPPA idag på Fars Dag!!
Önskar jag var hos dig så du kunde få en kram!!!
Älskar dig!!

Maja på cykeltur!

Maja har fått en ny cykel. Hon har ju tjatat att hennas är för liten och går sååååå långsamt. Så fick vi en cykel av en jobbarkompis till Stefan. Tack för det!! =)
Så idag var vi ju tvugna att ge oss ut o prova!! Hon är så duktig så. Lite svårt att ta sig upp o komma iväg, men sen går det undan!










Och så blev det ett stopp vid linbanan för ett par åkturer. Tjohooooooooooo!!!












Oj då!! Hon skulle ju såklart prova skogsslingan som Gustav alltid brukar köra, så hon trampa iväg. Men det gick inte så bra. Det går väldigt mycket upp o ner, ganska brant ibland. Men hon försökte iallafal!!











Sen bar det av hemmåt igen!!