torsdag 14 oktober 2010

Herreminje!!!!

Har ju varit o tränat step! Och så här ser jag ut efter en timme!! Ni kan tro jag var nästintill lila i ansiktet direkt efter passet!!
Men jag säger bara OJ OJ OJ vad roligt det är! Och vad skönt det känns att vara igång o träna! Och det är så skönt att det är här i Mantorp så man slipper åka iväg så långt för att träna!!! Kanske man kan lyckas bli av med några kilon nu då!!!
Annars har dagen varit underbar! En heldag med syrran! Alltid lika mysigt! Vi försöker att träffas ca en gång i månaden, jag o SIS, bara för att umgås! Vi shoppar, fikar, babblar, lunchar o babblar lite till! Ena gången träffas vi i Linköping för att nästa gång träffas i Norrköping!! Kul har vi! Eller hur SIS?
Nej, nu ska jag slappa och varva ner i soffan innan det är dags för sängen!!

Kram till ALLA er därute!!!

onsdag 13 oktober 2010

Jag blir varm......

......i mammahjärtat när jag ser detta!! Jag ääääälskar när dom leker lugnt o sansat ihop. Gustav är snäll o lånar ut sina fina, fina legogrejer. Det är kärlek det!!
Jag ÄLSKAR mina små trollungar!!!! Puss på er!!










tisdag 12 oktober 2010

Återbesök!

Idag var vi på återbesök på ortopeden. Först fick vi gå på Dropin-röntgen och sedan vidare till ortopedmottagningen för att träffa läkaren.
Allt såg bra ut, ingen förändrning dock! Men han trodde nog att det skulle räcka med att ha gipset i drygt tre veckor. Så vi får väl se när vi får komma o ta bort det.
När vi var klara blev det såklart ett besök på McDonalds. Det är ju bokveckor där nu så nu blir det att springa dit i 4 veckor..... Ja inte varje dag alltså. Det räcker ju med en dag i veckan. Hi hi!!

Nu ska vi nog ta en tur på cykeln i det fina vädret.

Kram kram



Måndag!!

Idag var det ju underbart väder. Så i väntan på att fiskegrabbarna skulle komma gick jag o barnen ut med kameran lite!!









Lite bilder från helgen!




Åååååhhhhh, vilken mysig helg vi haft. Vilket väder det varit några av dagarna. Då är det härligt att ge sig ut med kameran.












En liten promenad kunde t.o.m morfar följa med på. Vilka underbara höstfärger det är på alla träd. Önskar jag var lite bättre på att fota, för det går ju att ta jättefina bilder nu, om man bara kan!!!
















På lördagen var det så härligt så vi bestämde oss för att fixa lite lunch ute. Mysigt värre!!!



































Mamma, Maja och jag åkte till kyrkogården en sväng. Mamma planterade lite nya höstblommor på graven. Det blev så fint!!












På kvällen hade vi bestämt att vi skulle göra en trerätters middag med inspiration från programmet Halv åtta hos mig!! Så sagt o gjort. Tre underbart goda rätter blev det.
Mums fillibabba!!!!!


































måndag 11 oktober 2010

Talking Tom video

Det är Gustav som sjunger. En rolig, onödig grej jag har på min telefon!!

Ganska kul faktiskt!!