onsdag 5 maj 2010

Idag är det....











....Majas dag!!
GRATTIS lilla gumman på 4-årsdagen.
Helt otroligt vad fort tiden går. Känns som igår när du låg på mitt bröst för första gången. Vilken otroligt underbar känsla det var. När Stefan sa att det var en liten tjej kunde inte glädjetårarna sluta rinna. En liten "Elsa" var det till att börja med. Men bara för några timmar. Sen kändes det inte rikigt bra med det namnet. Då nämnde Stefan att han hade jobbarkompis som har en dotter som heter Maja.... Hmmmm, inget namn vi pratat om, men kanske inte så dumt. Och när jag sedan pratar med mamma och hon säger att pappa sagt att flickan ska väl heta Maja såklart (utan att vi överhuvudtaget hade pratat med någon om det namnet), han hade ju hört göken gol, och det var ju en dag i maj! Dessutom hette min farmor Maria men kallades för Maja. Maja!! JA!! Självklart!!! En liten Maja var det ju!! Fina lilla Maja, som nu blir 4 år!!!


Grattis grattis vår älskling!! Vi älskar dig!!

tisdag 4 maj 2010

Kalas!

I söndags hade vi lite kalas för Maja. Mamma, pappa, syrran, Calle och Clara kom hit. Farmor var ju oxå här såklart!! Vi hade en underbart mysig dag! Maja fick massor paket som hon blev lycklig över. Hon fick mycket fina kläder, och det däremot var hon inte så värst intresserad av just då. Dom flög åt sidan inför jakten på nästa paket. Men hon tyckte trots allt att kläderna var fina. Tack alla ni som var här för alla fina saker hon fick.















Storebror hjälpte gärna till att öppna presenterna!!!


Ja, ja!! Jag vet att det bara är 2 ljus på tårtan. Men en fyra oxå. Hade ju såklart glömt att köpa tårtljus och 2 var allt jag hittade!!

Tårtan hjälpte Maja mig att göra tidigare på dagen och den smakade riktigt gott faktiskt.

Det var så pass skönt ute att vi faktiskt kunde sitta på baksidan en stund!!!