torsdag 31 mars 2011

Del 3 och lite bilder på en "kraschad" Maja!!

Den dagen när det var för blåsigt för att åka skidor tog vi oss en tur med skotern och lilla Bamsepulkan. Eller "Mussepulkan" som Maja sa hela tiden.

Visst ser det mysigt ut!! Och här ser ni lilla Gurra i backen. Han var otroligt duktig på att åka. Snacka om att fatta galoppen direkt! Nästa gång behöver han lära sig att våga "släppa på" lite oxå! Men nu i början är det skönt att han är försiktig!! Men han vågade sig ut i skogen, på ramper och hopp. Och det är mer än vad jag vågar =)
Maja fick jag traggla med hela veckan. Hon skulle bara åka med mamma heeeela tiden. Fick liksom bara sticka iväg ibland o lämna henne med Stefan för att det skulle gå överhuvudtaget! Hon kom aldrig på det där med att ploga riktigt men hon vågade släppa vid nåt tillfälle. Och just det tillfället hade jag kameran redo. Bra va!!
Härligt va!! Och ett snyggt kort på Peter uppe på fjället.
Och det var alla bilder från fjällen! Vi hade en fantastiskt vecka. Tack fam Andersson för trevligt sällskap en vecka!

KRAM



Men jag måste lägga in några bilder på Maja hur hon såg ut när hon kraschat med cykeln i söndags!!

Det blev en rejäl fläskläpp och så hände det nog något med tänderna.

Om ni bläddrar ner så får ni se hur hon ser ut idag. Visst måste hon slagit i tänderna rejält? Tror ni vi ska gå till tandläkaren med detta.....????








Ha ha ha ha ha ha ha ha ha............ Snyggo!!!

onsdag 30 mars 2011

del 2

Lite mys i stugan! Barnen hade verkligen jättekul tillsammans. Ibland märkte man inte ens av dem. De kollade på mycket film. Ronny o Ragge, Tratten & Finkel bl.a!!! Ha ha, bra filmer för våra barn. Det var bara att varna dagisfröknarna när Maja kom tillbaka! Man vet ju aldrig vad det är för grodor som hoppar ur munnen på henne....


















Så här såg det ut många dagar tyvärr. Snön yr så man knappt ser framåt. Men ut o åka, det skulle de ändå. Det finns inget dåligt väder....



















Och här är några bilder på stugan. Visst är det fint.