lördag 19 februari 2011

Ikväll smäller det!!

Tjohoooo!! Ikväll är det dags! Jag känner mig superladdad! Här bredvid ser ni startfältet. Jag tror starkt på Erik Saade. Han var ju bäst förra året och är ju favorittippad ikväll. Och jag har ju tjuvlyssnat lite på hans låt och jag tror det blir en riktig "plåga"!!

Ni får ha en härlig lördag allihopa och håll utkik efter mig i TV =)

KRAMIS

fredag 18 februari 2011

Shopping!!


Idag fick det bli lite shopping.. Härligt!! Blev en massa snyggt till morgondagen. För imorgon är det ju Mello som gäller. Då har vi ju turen att få gå o titta Live!!! Vi är sex tjejer som ska gå. Det ska bli såååååå kul!!
Efter shoppingen var jag och hälsade på pappi. Och han var pigg tycker jag! Kul att se!!
Nu har vi precis ätit och kollar nu på På Spåret!! Eller rättare sagt... mamma och Stefan kollar på det. Jag sitter ju o bloggar!!
Ha nu en skön fredagkväll allihopa.
K R A M

torsdag 17 februari 2011

Leker...


....lite i PhotoScape! Kul som tusan är det. Går att göra mycket fint. Kolla bara här bredvid!!
Väntar på att mamma ska komma hem. Hon har varit länge på sjukhuset hos pappa. Och jag pratade med pappa förut och han lät jättepigg. Oförskämt pigg för att ha genomgått en sådan stor operation som han gjort!
Vi får väl ta en kopp kaffe(te för mig) när hon kommer, och babbla lite. Mysigt att ha mamma här.
Kram och God natt till er alla!!

Sjukstuga.......



......igen. Maja har hög feber och ont i halsen. Lilla gumma. Denna gång är hon ännu ynkligare. Jag fick bära henne till soffan för hon ville se på TV, men efter bara 10 minuter fick jag bära in henne till sängen igen. Oj oj. Länge sedan jag såg Maja så hängig.

Här får ni en liten glutt på mina fina blommor. Den blå orkide´n fick vi på nyår av våra vänner. Visst är den läcker. Och Hortensian har jag fortfarande lyckats hålla vid liv, konstigt nog. Den behöver ju för f..n vatten heeeela tiden. Och såna blommor är inget för mig. När den väl dött, vilket den förmodligen snart gör, blir det inte att köpa någon ny!!! Trots att de är fina!!

Idag får vi hälsa på pappa, fast jag får väl vänta till ikväll. Jag kan ju inte ta med mig Maja!

KRAM

onsdag 16 februari 2011

Värsta oron har släppt..


Operationen gick som planerat och vi hoppas att vi får hälsa på honom imorgon.
Skönt!!!
Lägger in en bild på ett vackert fat jag fick idag!! Riktigt fint och riktigt glad blev jag!

Eftersom mamma bor hos oss en tid nu så betyder det att vi har djur i huset. Mysigt att lilla Sally är här. Barnen njuter, trots att hon är lite väl busig ibland! Vassa klor har hon. Hi hi!!
Maja somnade tidigt ikväll. Hon är inte riktigt pigg inte. Snuttan. Lite feber o hängig!
Ha det gott allihopa.
Varma kramar

tisdag 15 februari 2011

Oro i kroppen...


.....kommer vi att ha imorgon. Pappa ska nämligen opereras. Men allt kommer att gå bra och jag ser fram emot torsdag när vi kan hälsa på honom igen.

söndag 13 februari 2011

Vilken vinterdag!!


Vilken fantastisk vinterdag vi haft idag! Kanske att det var lite i kallaste laget! Men solen värmde faktiskt lite!
Gustav provade skidorna han fått låna av kusinerna! Det gick jättebra! Han var kanonduktig. På en av bilderna är han på väg att ramla, skidorna går i kors. He he. Ser att jag visst lagt till den bilden 2 ggr. Ja ja! Man kan inte få nog av bilder på barnen.
Som ni ser har jag gjort bilderna i ett program som heter Photoscape! Helt fantastiskt program. Enkelt framförallt. Kul kul!! Tack Lisa för tipset =)


Mello och grillning!!

Igår stod det grillning på menyn! Sofia och Jimmy ville bjuda på mat, fast hemma hos oss, och då blev det grillat! Mumsigt värre. Grillad karre, blandade grönsaker stekta på murikkan, potatis i ugn med getost honung och valnötter och 4 olika såser till detta!!! Mmmmmmm!!! Och såklart lite rött vin till det!

Sen var det dags för Melodifestivalen. Sofia och jag bänkade oss medans karlarna satt kvar i köket...Undrar varför?? ;)
Det var ganska lätt att tippa vilka som skulle till final, och det var bra låtar. Men allra bäst var Loreen, bidrag nr 2. En fantastiskt bra låt. Vilken röst! Så nu får vi hoppas att hon går vidare från 2:a chansen.