måndag 7 februari 2011

Sjukstuga fortfarande!!

Här hemma har vi fortfarande hängiga barn! Gustav är inte pigg ännu! Trodde han var frisk, för han var pigg och feberfri i fredags och lördags men kroknade i söndags igen. Så han fick vara hemma från skolan idag oxå! Maja är oxå lite hängig, dock ingen feber men hostig och snorig. Nyser typ 100 ggr om dagen och då är det bara att springa med papper. Jag fattar inte hur mycket snor det kan finnas i en sån lite kropp!!!...
Så idag blir det väl mycket spel, film och mys!! Skönt faktiskt! Vi har redan hunnit med ett par omgångar av "Världens Djur". Ett spel jag varmt kan rekommendera till småbarnsföräldrar! Roligt, enkelt och lärorikt spel!





Såg ni förresten Melodifestivalen i lördags? Vad tyckte ni? Jag gillade Danny skarp. Så nära en fullpott!! Vi hade jättetrevligt. Var ju hos sis och vi åt världens godaste thaimat och drack gott vin! Höööög mysfaktor!!
Kram o Pöss

2 kommentarer:

Malin sa...

Usch då, inget kul att vara sjuk :( Men har man en mamma som passar upp en och spelar spel med en så känns det nog lättare! Krya på er, se sen till att bli friska så ni kan komma ner och hälsa på kusin Malte :) Kram, kram.

Anonym sa...

WoW!! va fin bloggen är!!

Trist att dom inte är friska. Trodde ju Clara skulle bli sjuk, men hon var nog bara vääääldigt trött igår!
Ja visst hade vi mysigt i lördags. Men det är det ALLTID när ni är här. :)

Massor kramar till er, o spec sjuklingarna..
SiS!! <3