måndag 27 september 2010

Lite blandade aktiviteter!

Idag var Stefan hemma med Maja igen. Hon har hela munnen full med blåsor och är röd o svullen i tandköttet. Stackars liten. Hon har så ont och har inte ätit annat än yogurth sen i torsdags!! Blir nog en tripp till V.C imorgon.
Men när jag vaknat efter nattarbete kände vi att vi ändå behövde lite luft så vi gick ut i blåsten. Och vad passade väl bättre då än att testa Gustav drake!!
Maja tyckte det var spännande.
Och Stefan oxå....















Sen gick vi allihopa till skogen en sväng. Härligt härligt. Maja visade oss "Riddarstenen" som dom kallar den på dagis!!
























































Stefan och Gustav hann med en tur på inlinesen oxå. Han börjar bli duktig nu faktiskt. Men han orkar inte så länge!!
Nu blir det Halv åtta hos mig och sen Idol. Älskar verkligen dessa lediga kvällar.
Fick ju förresten höra en superrolig nyhet av syrran Jag säger ett STORT GRATTIS till henne!!



















5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tror nog att pappa har lika roligt med draken som Maja. Helt hääärliga bilder vi som tittar bara njuter.Kul kul.!!!!!Mammas faster.

Anonym sa...

Åh vilka underbara höst-bilder. De när ni leker med draken är jätte läckra!! Visst är det lite skönt med höst. Tända ljus och sitta inne och kura. Men även de blåsiga dagarna är sköna... Dessvärre innbär det ju ofta VIRUS...som i Majsans fall. Trist. Hälsa lilla socker pinglan. Kram Sis!

Anonym sa...

Ja du Jezzan Vilka kanonhöstbilder du tagit. Kul me draken o att Gustav är så duktig me rullskor hi hi. FIN riddarsten dom har vid dagis. Sånt som barna kommer ihåg när dom blir stora tror jag..
Kramisar Mormor

Anonym sa...

Fick barna prova draken oxå?

Brolla

Favoriterna sa...

He he!! Ja, då. Barnen tyckte det var skoj oxå. Men jag tror Stefan tyckte det var roligast!!