lördag 2 oktober 2010

160 klick senare!!!


Nu sitter den uppe!! Maskrosen!! Faan vad bra det blev rent utsagt!!!! Läckert som tusan!! Lite pill o plock var det innan den var klar!! Men kolla in resultatet.
Vad tycker ni??













Roligt att för en gångs skull ha något som sticker ut lite och är lite annorlunda!! Den gjorde sig riktigt bra! Nu ska bara sätt in en dimmer oxå så man kan ha lite mer soft belysning om man vill.
Annars har det varit en lugn o skön lördagkväll här på Hästskovägen. Och varje gång vi har en lördagkväll för oss själva i lugn o ro säger vi att det måste hända oftare. Det är ju såååå skönt!! Det bästa är att ha främmande, om man ska ha det, på fredagen. Då har man ju hela lördagen o söndagen på sig att vila inför jobbvecka igen! Mmmmme like!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja den är mycke finare hos er en den var i affären ,där jag såg den igår .Den gör sig myyyyyyyyyyycke bättre ,hemma hos er KANON.Såå fin.Lyckliga Du .Hälsar A A.

Anonym sa...

Jaa så himla fin. Måste snart komma o se den i verkligheten. Oh va lilla sötfia sover gott. Det är klart man får tycka sina barn är det finaste som finns. Det tycker ju jag me, så klart.Fast dom är stora nu......Oh mina barnbarn är finast i hela världen.
Kramisar Morsan