måndag 21 februari 2011

Åååhhhhhh.....

......vi hade såååå roligt i lördags! Träffades hos en av tjejerna vid 14-tiden. Där blev jag "fixad" i håret, vi sminkade oss och tog en drink! Sen tog vi tåget in till stan och gick o käkade. Vidare i limousine till Cloetta Center för Melodifestivalen! Och tänk vilken skillnad det är att få vara med live. Alla låtar blir liksom bra. Men överlägset bäst var ju såklart Eric Saade! Tycker att Playtones oxå var kanon så det var helt klart rätt låtar som gick vidare!
Sen blev det limousine till Harrys. (vi bokade taxi och hade bara en jäkla tur att det blev limousinen varje gång för vi var sex stycken, hi hi) Väl framme på Harrys beställde vi in några flaskor vin och satt o babblade o kollade på folk innan vi vågade oss på dansgolvet. Sen blev det dans till etthugget då vi tog taxi hem. Jisses vad roligt vi hade. En hellyckad kväll verkligen. Tack tjejer!!!

Och en annan rolig grej som hände var att jag träffade en "bloggkompis" som var i Linköping på jobb och passade på att roa sig lite på Harrys! Det var kul att träffa dig Maria!!!

Idag är vi lediga, jag o barnen. Så vi ska snart in till stan. Lovade barnen att åka till Toys R us o kika lite och sen ska vi hälsa på pappa på sjukan!!

Kram o puss!!!

1 kommentar:

MrsC sa...

Låter som en helkväll det, ses i morgon