torsdag 3 mars 2011

Söta lockar!!





Lilla bumsan så fin i lockigt hår! Hon hade flätor på förmiddagen och när hon tog ur dom fick hon så fina lockar! Hon tyckte själv att hon såg ut som en prinsessa. Så nu har vi en tjej som sover med huvudet fullt med flätor!! Hi hi!!




Idag har varit en bra dag! Lämnade Gustav på skolan för att sen åka hem och baka knäckebröd. Mumma blev det! När Gustav slutade åkte vi och hälsade på pappa och där var mamma oxå!! Pappa var riktigt pigg idag. Han blir bättre o bättre!! Skönt!


Sen var det bara hem o fixa käk så Gustav o Stefan hann äta innan de skulle iväg på hockey!! Premiär för Gustav och han tyckte det var jätteroligt. Han kom hem o sa att AIK ägde fett...!!! Hmmmm! Undrar varför han håller på AIK och inte LHC!? Kan det ha att göra med hans far?? Ja, ja! Huvudsaken är att han tyckte det var roligt. Det lär bli fler gånger!


Imorgon är det fredag och det är dags för jobbhelg. 30 timmar helgjobb framför mig. Puh! Men det ska nog gå bra! Det lär nog inte bli så mycket bloggande så jag säger här och nu:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ohoj denna söta lilla prinsessa.Alltid glad o lite bus i blicken. såååååå himla söt. Hon var så mallig för sina lockar.
-Oh så Gustav som är AIK-are.Jag fråga hur det gick, AIK ÄGDE, o så var det inte mer med det, så det så. Heja Gustav...
Kramisar Mormor

Sofie sa...

En kopia av sin mamma!!!